CASIA COMMUNICATIONS lanseaza ADDMIRROR in Romania

BUCURESTI - 24 septembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Primul sistem tip “reclama din oglinda” va fi instalat la CREM CAFFE ROYAL in data de 25 septembrie 2007, urmand ca din noiembrie sa fie implementat in 25 de locatii premium.

CASIA COMMUNICATIONS lanseaza ADDMIRROR in Romania

CASIA COMMUNICATIONS, companie de advertising din Romania detine exclusivitate pe ADDMIRROR, noul sistem de advertising de pe piata romaneasca de indoor.

In luna august 2007, CASIA COMMUNICATIONS a incheiat un contract tip master franchise cu AdDirect – una dintre firmele de publicitate aflata in plina expansiune in Marea Britanie – pentru produsul ADDMIRROR.

Unul din finantatorii acestui proiect este cunoscutul omul de afaceri Marius Ghenea.
D-ul Marius GHENEA spune despre investitia in CASIA COMMUNICATIONS ca “se ridica pana in acest moment la circa 50 mii euro, urmand sa creasca probabil pana la nivelul de 150-200 mii euro in momentul implementarii la scara mai mare a acestui sistem de advertising in Romania. Ceea ce propunem este un concept nou si interesant pentru piata locala si am incredere ca partenerii alaturi de care am investit vor putea sa faca din acest start-up o noua poveste de succes, la fel cu alte proiecte din diverse industrii in care am investit si in care m-am implicat in ultimii ani”.

Conceptul ADDMIRROR, “reclama din oglinda”, functioneaza in Marea Britanie inca din iulie 2005, reusind pana in 2007 sa fie prezent in 600 de locatii din Londra .
Ben Grant –managing director AdDirect COMMUNICATIONS declara despre CASIA COMMUNICATIONS si implementarea ADDMIRROR pe piata publicitatii indoor romanesti: ,,Suntem extrem de incantati de noul nostru partener din Romania. Datorita rapiditatii cu care se dezvolta si a permanentei evolutii a mediului publicitatii, Romania este o platforma ideala pentru conceptul AddMirror. Cu acest parteneriat se continua procesul de expansiune teritoriala internationala care cuprinde pana in acest moment o extindere a licentei in SUA, AFRICA DE SUD, MALAYESIA, TAILANDA, CHINA”

Simona OPRIS, business development declara ca: „ Ma bucur ca am reusit sa demaram in Romania acest proiect in parteneriat cu AdDirect. Vom implementa cu succes pe aceasta piata un display de o calitate incontestabila, ce va atrage cu siguranta clienti care in mod normal nu ar fi acceptat advertising-ul pe panouri din interiorul toaletelor. Asociindu-si imaginea cu acest produs high-tech, brandul - client nu va fi afectatat de ideea de advertising intr-un mediu neconventional.»

Carmen VORNICELU, creative director: « ADDMIRROR este un sistem unic pe piata de indoor din Romania si nu numai atit. ADDMIRROR este un obiect «inteligent» in primul rind, ceea ce duce la un mod inteligent de advertising. Indiferent de mediul in care o afisam, atit in bai, unde isi are oarecum spatiul «mama», pina la a o expune si intr-o forma de afisaj individuala, ADDMIRROR este un captiv vizual care intrece orice alt sistem de afisaj existent in piata indoor locala. Excelenta calitate vizuala este de asemenea un bun atu al sistemului. Oglinda cu dublu rol, acela initial si cel de adveriser, reflecta o imagine clara, de o puritate a reflexiei impecabila. Este un lucru usual transformat intr-un sistem inventiv si inteligent care se prezinta sub o forma de obiect de lux, am putea spune. ADDMIRROR inseamna inteligent si impact vizual maxim.”

Despre SC CASA CASIA

CASIA COMMUNICATIONS este o agentie de publicitate infiintata in 2006
SIMONA OPRIS
Tel:0726121019
e-mail:simona.casa.casia@gmail.com
simona.casa.casia@gmail.com