S-A DESCHIS CHAMP DU GOLF, PRIMUL CLUB DE GOLF TRACKMAN din Romania.

Balotesti - 27 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Educatie / Cultura, Sport

Începând cu 23 septembrie 2017 s-a deschis oficial Champ du Golf, primul Club de Golf indoor din Sud-Estul Europei, realizat cu tehnologia TrackMan și o investiție de aproximativ 1.000.000 euro.
Datorită tehnologiei de ultimă generație și relațiilor internaționale de care dispune, clubul și-a propus să sprijine și să depună toate eforturile pentru a forma jucători de golf români care să reprezinte cu succes România în competițiile internaționale.
Champ du Golf se adresează atât jucătorilor profesioniști sau amatori cât și celor care vor să învețe acest sport nobil, indiferent de vârstă.
Apariția clubului Champ du Golf în România reprezintă un mare plus pentru golful Românesc. De acum, pasionații acestui sport se pot antrena în orice anotimp, indiferent de condițiile meteo. Din punct de vedere educațional, Champ du Golf pune un mare accent pe etica și moralitatea jocului de golf.

Primul club de golf indoor cu technologia TrackMan.

Primul club de golf indoor cu technologia TrackMan.

TrackMan University, o premiera in sud-estul Europei

Champ du Golf este singurul Club de Golf indoor din Sud-Estul Europei care deține licență TrackMan University. În fiecare lună, în incinta Clubului se desfășoară workshop-uri de golf susținute de profesioniștii PGA la care pot participa jucători profesioniști sau amatori, atât din țară cât și din străinătate, în vederea înțelegerii aprofundate a matematicii jocului de golf. Prin acest program, pasionații jocului de golf își pot crește performanțele.

 

Informatii despre Champ du Golf

Clubul deține 3 simulatoare TrackMan, fiecare având un ecran de 5 m lungime, 3 m înălțime și un faiway de 7 m în lungime. De asemenea, fiecare simulator deține 86 de terenuri de Golf realizate la o scara de 1 la 1 care oferă posibilitatea unei experiențe de joc incredibilă cu acuratețe de 100%.

Pe cele aproape 2000 m2, Champ du Golf, mai deține: un Puttin Green acreditat de PGA, cu 8 cupe și 180 m2, Whiskey Club, Gin Bar, Gourmet Area, camera de socializare, reading area, Pro Shop, Gift Shop, vinotecă, vestiare, stație de încărcat mașini electrice și parcare proprie.

 

De asemenea, la Champ du Golf se organizează evenimente private și corporate, evenimente adiacente jocului de golf precum: evenimente sociale, evenimente caritabile, prezentări de modă, expoziții, etc.

 

Champ du Golf este situat în Balotești pe DN1 Strada Calea București, nr. 21 și poate fi vizitat zilnic începând de la ora 9 dimineața.

 

Contact: www.champdugolf.ro

contact@champdugolf.ro

Despre Champ du Golf SRL

Champ du Golf – ALEGE REALITATEA, ELIBEREAZĂ-ȚI POTENȚIALUL
Champ du Golf este primul club de golf indoor realizat în România cu ajutorul tehnologiei TrackMan™. De asemenea este și prima Universitate de golf TrackMan™ din sud estul Europei.

Clubul de golf indoor Champ du Golf este o facilitate deosebită pentru îmbunătățirea performanțelor și a tehnicii de joc în acest sport nobil. Realizat la cele mai înalte standarde, cu o ambianță elegantă și rafinată, clubul de golf indoor Champ du Golf se adresează atât jucătorilor de golf profesioniști cât și amatorilor.
Pe o suprafață generoasă de 2000 mp, clubul nostru de golf oferă 3 simulatoare TrackMan™, fiecare având (5mx3m), cu un Fairway de 7m și 86 dintre cele mai cunoscute terenuri de golf reale, reproduce la o scară 1:1. Exact ca pe un teren de golf real, cu ajutorul Dual Radarelor TrackMan™, jucătorii pot să se antreneze și să-și îmbunătățească tehnica și performanțele în golf.
Cele 3 simulatoare TrackMan™ oferă
Analiza loviturilor
Sesiune de antrenament
Zonă de target
Driving Range
Zonă de Chip & Putt
86 terenuri PGA de golf
Analiză video cu toate datele fiecărei lovituri
Champ du Golf mai deține un Putting Green de 180m² certificate PGA, cu 8 găuri de antrenament.
În clubul nostru de golf indoor regăsiți toate facilitățile necesare petrecerii unui timp reconfortant precum:
Whiskey Lounge
Vinotecă
Gin Club
Coffee Bar
Cameră privată pentru business
Cameră de citit
Zonă de mâncare
Vestiar
Cameră pentru crose
Pro Shop
Alte