Tupperware va invita sa vedeti noile produse pentru sarbatori!

BUCURESTI - 2 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In perioada 3 - 7 noiembrie va asteptam la piata 1 Mai sa vedeti produsele ingenioase de la Tupperware!Tupperware va invita la o expozitie ce se va desfasura intre 3 - 7 noiembrie 2010, intr-un cort amplasat vizavi de piata 1 Mai. Program 10 - 19, intrare libera!
Exact asa cum Earl Tupper a revolutionat in anul 1946 cu produsele sale modul de pastrare al hranei, dupa mai bine de 60 de ani, corporatia Tupperware satisface cerintele unei clientele pretentioase, prin produsele inovatoare si solutiile ingenioase pentru bucatarie si casa, continuand astfel sa fie cea mai buna din clasa sa.
Toate produsele Tupperware diminueaza cantitatea de deseuri, economisesc bani si protejeaza mediul inconjurator. Sunt concepute sa reziste o viata si chiar mai mult, cunoscut fiind ca se mostenesc din generatie in generatie.
In masura in care sanatatea si grija pentru familie sunt pe primul loc pentru dumneavoastra si doriti si sa socializati si sa va distrati, dar va ganditi si la o sursa suplimentara de venit, atunci o cariera in Tupperware reprezinta pentru dumneavoastra o sansa. Intr-o perioada de instabilitate economica Tupperware va da posibilitatea sa va completati bugetul. Si toate acestea cand doriti si cand aveti timp. In plus veti primi produse cadou care va vor imbunatati viata si gospodaria.
Deci pentru a vedea si comanda produsele, cat si pentru o cariera in Tupperware, va asteptam timp de 5 zile la Piata 1 Mai!

Despre SC Clear Way Co. SRL

www.tupperware.ro
Elena Raducu
0723590128
elena.raducu@gmail.com