SC COILPROFIL SRL


Descrierea companiei SC COILPROFIL SRL

Despre Compania COILPROFIL

Compania belgiana COILPROFIL – important producator European in domeniul profilarii produselor metalice este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 2001 , iar in 2002 a deschis o unitate de productie intinsa pe 12 ha in localitatea Ceptura din judetul Prahova in care a investit 8 milioane euro .
Inca de la deschidere, misiunea Coilprofil este de a se impune prin produse de calitate si servicii adiacente, prin dezvoltarea gamei de produse tinand cont de tendintele si cerintele pietei constructiilor.

COILPROFIL produce :
• Tigla metalica sub marca “METIGLA” , decupata dupa contur si disponibila in 12 culori ;
• Tabla cutata de diferite profile cu grosimi de 0.5/0.6/0.75 mm din otel galvanizat la cald , 275g Zn/mp si prevopsit , intr-o gama de 12 culori din paleta RAL ;
• Casete structurale si de fatada disponibile intr-o gama de 11 culori din paleta RAL;
• Profile galvanizate “Z” si “C;
• Panouri de tip sandwich cu vata minerala si polistiren expandat;
• Gama completa de piese de finisaj.

De asemenea COILPROFIL ofera gama completa de accesorii pentru acoperis ,
elemente de izolatie , elemente de fixare si profiluri translucide .
Gradul ridicat de automatizare al liniilor de productie permite livrarea oricarei cantitati solicitate intr-un timp foarte scurt ( 3- 5 zile ).
COILPROFIL Romania a inregistrat , in 2007 , Anul trecut Coilprofil a inregistrat o cifra de afaceri de 10 milioane euro, ajungand la o crestere de aproximativ 45%, comparativ cu 2006. Pentru acest an oficialii companiei prevad cresterea cifrei de afaceri cu 50%, fata de 2007, pe baza produselor lansate in 2007 si a dezvoltarii serviciilor.

Comunicate SC COILPROFIL SRL :

Vezi toate comunicatele companiei SC COILPROFIL SRL.