Va oferim alternativa sanatoasa pentru dezinfectia apei potabile

BUCURESTI - 6 august 2009

Comunicat tip General in Industrie

Produsul nostru, XZIOX, este autorizat pentru utilizarea in industria alimentara, precum si pentru dezinfectia apei potabile.

APA DEZINFECTATA PENTRU SANATATE
Clorinarea apei nu o folosim pentru cã ar fi cea mai bunã modalitate de dezinfectare a apei, ci o folosim pentru cã este cea mai ieftinã metodã. În ciuda tuturor progreselor fãcute de tehnologie continuãm sã turnãm clor în apã înainte de a o consuma. Efectele pe termen lung prin folosirea apei clorinate au fost recent documentate în mod stiintific si medical.
Un factor comun pentru femeile cu cancer la sân este ca toate au un nivel cu 50-60% mai mare de produs derivat al clorinarii THMs(trihalometani) în tesuturile lor decât femeile fãrã cancer la sân...
BreastCancerFund.org
Învãtãm în modul cel mai dur cã atunci când încercãm sã prevenim o epidemie creem o alta. Doua decenii dupã ce a început clorinarea apei au început problemele cu bolile de inimã si cancerul.
Dr. Joseph M. Price, Doctor în Medicinã
Va oferim alternativa sanatoasa pentru dezinfectia apei potabile.
XZIOX, revolutionarul produs pentru dezinfectarea apei, este acum in Romania prin Complete Water Solutions, distribuitor exclusiv al produselor Ximax.
XZIOX este un sistem avansat care genereaza solutie de dioxid de clor de puritate mai mare de 99,9%, nefiind insa un dezinfectant pe baza de clor. XZIOX nu degajeaza clor liber (acid hipocloros) pentru a produce dezinfectia, ci dioxid de clor, eliminand astfel intreg spectrul de bacterii, alge, ciuperci, spori, protozoari, fermenti si virusi metanogeni. XZIOX vine cu solutii pentru multe aplicatii industriale, comerciale si de consum: ferme de pasari, petrol si gaz,statii de tratare a apei, canalizare si ape uzate, procesarea mancarii si a bauturilor, turnuri de racire, spalarea fructelor si a legumelor.
« Produsul nostru este unul sigur, accesibil si eficient! Fiind aprobat de Institutul Apei Potabile din Marea Britanie (DWI), de catre forurile europene competente si lansat recent pe piata romaneasca in baza avizului eliberat de catre Ministerul Sanatatii/Institutul de Sanatate Publica, XZIOX se adreseaza dezvoltatorilor industriali si mediului privat, casnic, bucurandu-se deja de succes. Vizam in special zona autoritatilor publice locale, a regiilor de apa teritoriale, a dezvoltatorilor imobiliari, cea de sanatate publica si mediul casnic, estimand pentru anul curent o acoperire de 30% pe aceste segmente » declara Anca Lucescu, Director General Complete Water Solutions.
Directivele privind calitatea apei potabile din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii recomanda dioxidul de clor ca pe un rest persistent pentru controlul microbian continuu.
XZIOX nu genereaza produse secundare daunatoare sau efecte secundare si nu impune masuri speciale de manipulare si depozitare care sa mareasca raspunderea utilizatorului.
Coordonate :
Anca Lucescu, Director General Complete Water Solutions.
P: 0722 223 606
E: office@ximax.ro W: www.ximax.ro

Despre SC COMPLETE WATER SOLUTIONS SRL

IMPORTATOR EXCLUSIV IN ROMANIA SC COMPLETE WATER SOLUTIONS SRL