Lansarea primului material discografic al micutei soliste Ada Cercel

BUCURESTI - 29 octombrie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Joi, 1 noiembrie 2007, ora 18.00, sunteti invitati la Sala Atelier a Teatrului National “I.L. Caragiale” din Bucuresti pentru a fi alaturi de micuta solista Ada Cercel care va lansa primul ei material discografic – “Dor de vacanta”.

Gazda dvs. va fi actrita si prezentatoarea de televiziune Cosmina Pasarin, iar printre invitati se numara nume celebre ale mediului cultural-artistic autohton, precum: Liliana Pagu, Madalin Voicu, Mihaela Radulescu, Mihai Traistariu, Mihai Constantinescu, Aurelian Temisan, Horia Moculescu, Ileana Lazariuc, Rocsana Marcu, Liviu Varciu, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Dan Teodorescu, Julia Chelaru, Ana Blandiana, Alina Sorescu, Aurel Manolache, Eugen Rotaru, Cristian Alivej, s.a. Acesti prestigiosi invitati, alaturi de toti cei care vor fi prezenti, o vor sustine pe Ada Cercel in prima sa incercare de a cuceri publicul romanesc prin muzica si farmecul ei.

Cu ocazia acestui eveniment, Ada Cercel va interpreta cele mai importante piese de pe primul sau album, “Dor de vacanta” si va aduce in atentia celor prezenti cateva dintre cele mai reusite momente ale carierei sale: scene din serialul “Chiquititas”, imagini din sedinte foto, clipuri si aparitii televizate din spectacole si festivaluri nationale sau turnee internationale. De asemenea, nu vor lipsi momente artistice ale unor artisti consacrati care vor incalzi atmosfera evenimentului.

Despre SC Consilier Impex SRL

Desi are numai 7 ani, Ada Cercel are deja un CV impresionant. La varsta de 3 ani luat primele lectii de muzica, apoi si-a indreptat atentia catre modeling, fiind solicitata ulterior sa apara in diferite clipuri TV si filme. A participat la emisiuni concurs televizate si festivaluri pentru copii: “Portativul piticilor”, “Vreau sa fiu mare vedeta”, fiind deasemenea si invitata in emisiuni TV realizate in direct la TVRM si Kanal D.

Cea mai mare reusita a sa a fost rolul primit in serialul “Chiquititas”, jucat de-a lungul a 80 de episoade, o productie marca Valeriu Lazarov, difuzat pe Kanal D, in care a interpretat rolul Biancai Vanatoru, o fetita care a crescut intr-un orfelinat si care a reusit sa faca fata cu brio provocarilor copilariei prin voiosie, optimism si dragalasenie.

Va asteptam cu drag la lansarea primului album al micutei soliste Ada Cercel care isi propune sa va starneasca, la inceput de noiembrie, un teribil “Dor de vacanta”.

Va rugam sa confirmati prezenta dvs. la eveniment prin datele de contact:
Liviu Cercel
Manager Artistic
e-mail: li.cercel@gmail.com
tel. 0722.818.848

ada.cercel@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-consilier-impex-srl/lansarea-primului-material-discografic-al-micutei-soliste-ada-cercel