Câştigătorii Ahoy.ro s-au bucurat de premii

BUCURESTI - 7 ianuarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Câştigătorii concursului “Cu Ahoy.ro şi Kauf.ro câştigi de Sărbători!”, derulat în decembrie, şi-a desemnat câştigătorii cu câteva zile înainte de Crăciun pentru ca aceştia să se poată bucura de premii chiar de Sărbători. Câştigătorii sunt: 1. Alin Coandă din Craiova, 2. Loredana Niculăit din Bucureşti, 3. Camelia Dragomirescu din Timişoara.

Premiile au ajuns la destinaţie, fericiţii câştigători s-au bucurat de ele iar noi, cei din echipa Ahoy.ro, am fost puţin mai fericiţi pentru că am reuşit să ne facem noi prieteni.

Cât priveşte noul an, pregătim o serie de suprize: concursuri, îmbunătăţiri aduse siteului, şi facilităţi suplimentare, deoarece pe Ahoy.ro, prietenii tăi sunt la un clic distanţă.

Iar la final, nu rămâne decât să urăm tuturor utilizatorilor şi colaboratorilor noştri un An Nou mai bun, cu realizări şi multă sănătate.

La mulţi ani!
Echipa Ahoy.ro

Despre SC Crystal Code SRL

.