Dacris işi propune să construiască “cel mai mare turn din caiete”

BUCURESTI - 4 iunie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, CSR

Live site

Pentru fiecare caiet terminat inscris online, va fi donat un caiet nou nouț. Caietele noi vor fi așezate intr-un turn, pe care organizatorii il vor dona, la finalul campaniei, unei școli.
Aceasta este provocarea lansată de RechiziteleMele.ro, tuturor elevilor din România, la finalul anului școlar 2012 – 2013.

Dacris işi propune să construiască “cel mai mare turn din caiete”
 [...] Considerăm că gesturile mici sunt cele care fac cu adevărat diferența, de aceea obiectivul nostru este să ajungem să dăruim cât mai multe caiete, așa că așteptăm cât mai mulți copii să se inscrie pe site. Lăsați-ne fără caiete!

Ramona Ilițoi, director de vânzări al Dacris

Sunt puse in joc 90 de premii zilnice, trei săptămânale, dar și un mare premiu care constă intr-un voucher de 5000 de lei și donarea intregului turn de caie construit de-a lungul campaniei. Acest premiu va merge către școala la care invață câstigătorul inscris in concurs, de-a lungul celor 3 săptămâni. Până in acest moment, peste 1000 de caiete au fost deja așezate in turn, iar un counter accesibil pe homepage și in pagina de concurs, arată in timp real numărul de caiete inscrise.

Cum poți participa la construirea celui mai mare turn de caiete

Pentru inscrierea in campanie, este necesară accesarea paginii de concurs - http://www.rechizitelemele.ro/concurs-turn-caiete și postarea datelor personale:
- nume și prenume
- adresă de mail
- școală de la care sunt copiii
- tipul de caiet terminat: matematică sau română.
Copiii nu trebuie să facă dovada caietului terminat. Inscrierea acestuia se realizează doar virtual. Fiecare participant primește un număr de inregistrare in concurs, iar la finalul zilei următoare poate verifica dacă a câștigat unul dintre cele 5 premii zilnice puse in joc, formate din seturi Pilot Frixion: penar + roller. Apoi, va fi ales un câștigător săptămânal de-a lungul desfășurării campaniei, iar la finalul acesteia, pe 17 iunie, va fi desemnat marele câștigător, prin tragere la sorți, din totalul celor inscriși in concurs.

Concursul “TU + NOI = Cel mai mare turn din caiete” a fost gândit special pentru a marca relansarea magazinului online de rechizite – www.rechizitelemele.ro. “Am profitat de momentul cel mai fericit din viața unui elev, terminarea anului școlar, când toate caietele se termină. Așadar, le-am lansat o provocare acestora, in spiritul companiei noastre: reciclăm și dăruim. Ei inscriu virtual un caiet terminat, iar pentru fiecare inscriere in campanie, noi donăm un caiet nou. Considerăm că gesturile mici sunt cele care fac cu adevărat diferența, de aceea obiectivul nostru este să ajungem să dăruim cât mai multe caiete, așa că așteptăm cât mai mulți copii să se inscrie pe site. Lăsați-ne fără caiete!”, a declarat Ramona Ilițoi, director de vânzări al Dacris. De precizat că organizatorii nu au desemnat un număr maxim de caiete ce pot fi dăruite mai departe. Vor fi donate exact atâtea caiete câți inscriși vor fi la finalul celor trei săptămâni de concurs.

Relansarea celui mai modern magazin online de rechizite școlare

Magazinul www.rechizitelemele.ro a fost relansat pe platforma Magento, iar prin noua interfață și structură iși propune să acopere toate zonele de interes pentru un elev, in era tehnologiei. “De la creioane și plastilină, hârtie de decupat și acuarele, până la e-learing și cursuri interactive, e-readere, tablete și console, magazinul nostru iși propune să imbine cât mai armonios jocurile copilăriei cu cele mai moderne tehnici de invățare. Din cele peste 5000 de produse disponibile online și cu o ofertă in continuă extindere, venim in ajutorul părinților care caută produse de calitate și la prețuri corecte, pentru copiii lor”, a declarat Veronica Mircea, director de marketing și de PR al Dacris.
www.rechizitelemele.ro este un site Dacris, iar pentru relansarea acestui proiect, compania a colaborat cu Zitec, una dintre cele mai mari firme autohtone de software. "La Zitec, suntem orientați spre clienți și proiecte de calibru, de aceea pentru segmentul de retail online ne-am indreptat spre soluții bazate pe platforma Magento. Rechizitelemele.ro este pentru noi un proiect interesant pe aceasta platforma, care in plus ne-a oferit și oportunitatea de a utiliza mecanismele de cloud-computing oferite de Microsoft Azure in beneficiul clientului", a declarat Alexandru Lapusan, CEO&Founding Partner Zitec.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-dacris-impex-srl/dacris-isi-propune-sa-construiasca-cel-mai-mare-turn-din-caiete