Proiect finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Pietrosani - 8 iulie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Semnare contract finatare Fonduri Europene

SC DANEK-RET SRL, cu sediul în Com. Pietrosani, sat Retevoiesti, jud. Arges, anuntă semnarea în data de 22.06.2009 a contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de afaceri, în vederea accesării de fonduri nerambursabile prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”, Axa Prioritară 1 – „Un sistem inovativ şi ecoeficient de producţie”, Domeniul de intervenţie 1.1 – „Investiţii productive şi pregătirea pentru competiţia pe piaţă a întreprinderilor, în special a IMM”, Operaţiunea a) – „Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investiţii tangibile şi intangibile” Proiectul intitulat „ Achizitie utilaje sectie prelucrarea lemnului” a fost depus în cadrul schemei de finanţare „Sprijin pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv prin investiţii realizate de întreprinderile mici şi mijlocii” şi urmează să fie implementat în perioada 22.06.2009 – 22.10.2009, la Com. Pietrosani, sat Retevoiesti, jud. Arges(locaţia). Valoarea totală a proiectului este de 1171989 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 684482 lei( Fondul European de Dezvoltare Regională şi bugetul national).
Obiectivul proiectului este Dezvoltarea capacității de producție a SC DANEK-RET SRL de la 10.000 de paleți/lună la 15.000 de paleți/lună, prin achiziționarea următoarelor echipamente:
1. Panglica orizontala (verticala) de debitat busteni
2. Circular multilamă
3. Pendular automat pentru retezarea grinzilor
4. Instalatie mobila de uscare a lemnului
5. Masina de sudat panza panglica
6. Masina tensionat panza panglica
Peroana de contact
Nume : Cavescu Dan
Funcţie : Administarator
Adresă, nr. Tel.: Com. Pietrosani, sat Retevoiesti, jud. Arges, Tel : 0745036286

Despre SC DANEK-RET SRL

SC DANEK-RET SRL este o firma care se ocupa cu prelucrarea materialului lemnos. Societatea cumpără ca materie prima atât buștean pe care-l debitează in cherestea pe care o usuca, o trateaza si o transforma in produse finite sub forma de ambalaje.
Com. Pietrosani, sat Retevoiesti, jud. Arges, Tel : 0745036286

danekret@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-danek-ret-srl/proiect-finantat-prin-fondul-european-de-dezvoltare-regionala5