Servicii de hostess si sampling pentru o mai buna promovare...

BUCURESTI - 25 august 2006

Comunicat tip General in Afaceri

DAS TARGET adv doreste o acoperire totala a nevoilor unei companii. Pentru o mai buna eficientizare a lansarilor de produse/servicii, fidelizare sau imbunatatirea imaginii companiei d-voastra, venim in ajutor cu o echipa de sampling si hosting bine antrenata sa faciliteze bunul mers al afacerilor.

Anul 2006 aduce cu el multiple evenimente ce pot fi o buna ocazie de promovare. . In aceasta perioada va putem oferi urmatoarele servicii:

• SAMPLING: se realizeaza prin promovarea produselor in supermarket-uri (degustari, informare la raft, oferire de premii), promovarea serviciilor/produselor in campanii “door to door”, impartire de pliante publicitare in cadrul, centrelor comerciale, targurilor, expozitiilor sau a diferitelor evenimente in strada (parcari, intersectii, parcuri etc);

• HOSTING: reprezentarea, de catre hostess, a imaginii firmelor participante la targuri/expozitii, cat si oferirea de informatii referitoare la domeniul de activitate al acestora; de asemenea hosteses participa si in cadrul anumitor evenimente si petreceri, concerte, inaugurari;

• MERCHANDISING: modalitate prin care produsele unei companii, prezente la punctual de vanzare, sunt facute cat mai vizibile si mai atractive pentru consumatori sau pentru potentialii consumatori. Se va tine evidenta stocului de marfa si se vor anunta superiorii despre noile promotii ale firmelor concurente.

De altfel noi realizam supervizarea pentru aceste activitati si va vom oferi rapoartele de evidenta a vanzarilor din cursul campaniei publicitare.

In functie de necesitatile clientilor realizam:

 personalizarea premiilor;
 realizarea costumatiilor personalizate;
 tiparirea pliantelor publicitare;
 personalizarea standurilor;
 organizarea de casting-uri ;
 instruirea personalului pentru campanie.

Corp. C, et.4 cam.402-403

PR MANAGER

Corp. C, et.4 0722230894

Despre sc. DAS TARGET adv srl