Ultimele locuri la cursul de Expert accesare fonduri europene

Iasi - 13 octombrie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Finante / Contabilitate, HR, Cursuri

Live site

Fondurile structurale sunt cea mai mare oportunitate de cariera in momentul de fata. Pregateste-te pentru aceasta provocare la cursul de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene pe care il lansam saptamana aceasta. Vei afla totul despre cele mai importante programe de finantare europene, coordonarea, implementarea si evaluarea de proiecte. Aplicatiile de la curs vor fi urmatoarele tale atributii de serviciu. Inscrie-te online, mai sunt doar cateva locuri disponibile!

Cursuri autorizate in Iasi

Cursul de Expert accesare fonduri europene te pregateste pentru noile programe operationale ce vor fi lansate in perioada 2014-2020 si noile strategii sectoriale.

Completeaza formularul de inscriere direct pe www.cursautorizat.ro si vino la curs in perioada 17-19 si 24-26 octombrie 2014, in Iasi (6 zile in total).

Trainingul are aplicabilitate imediata si te invata sa identifici nevoile pentru dezvoltarea proiectului, sa pregatesti in detaliu documentatia specifica, negocierea conditiilor de asociere, etape esentiale in managementul proiectului, sa redactezi corect cererea de finantare si sa o transmiti catre autoritatea contractanta.

De ce sa participi la cursul de Expert accesare fonduri europene?

Experti din cadrul organismelor de implementare, invitati speciali la training, vor dezbate impreuna cu participantii aspecte esentiale referitoare la redactarea, coordonarea, implementarea si evaluarea de proiecte finantate din fonduri europene.

Cursul este autorizat ANC si este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Pe langa aplicatii practice si studii de caz, participantii beneficiaza si de cele mai noi informatii in domeniu, referitoare la urmatoarea perioada de programare a fondurilor structurale in Romania.

In plus, beneficiezi de reducere daca vii impreuna cu un prieten la curs!

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata sau daca vrei sa afli mai multe despre cursurile si serviciile pe care le oferim.

www.cursautorizat.ro

Persoana de contact: Andreea Gradinaru - 0733085910

contact@cursautorizat.ro

Despre Development Training Consulting SRL