Reduceri de vara pe piata de webdesign

BUCURESTI - 4 august 2006

Comunicat tip General in IT&C

Oferta Verii propune site-uri accesibile intr-un pachet de servicii complex

Reduceri de vara pe piata de webdesign

Toata luna august, DIFFstudios ofera pachetul DIFFbasic la 500 RON pentru ca oricine sa isi poata crea un site de prezentare personal sau de companie fara a renunta la placerile verii. Redus ca si complexitate fata de proiectele din portofoliul DIFFstudios, DIFFbasic isi valorifica simplitatea, remarcandu-se drept cel mai accesibil si convenabil produs al agentiei, si se impune pe piata printr-o serie de beneficii esentiale in construirea unui site de prezentare.

Faptul ca DIFFbasic este un pachet prefigurat nu se reflecta in imaginea site-ului individual; astfel, fiecare site va avea un aspect unic printr-un design personalizat HTML, creat de echipa DIFFstudios pentru a complementa in mod ideal imaginea clientului sau. Structura site-ului va fi conturata in jurul unui meniu de baza la care acesta va putea adauga un numar nelimitat de sectiuni, in functie de continutul pe care doreste sa il prezinte pe site. Intre aceste sectiuni, va fi creata o pagina de contact prin care vizitatorii site-ului vor putea lua legatura cu clientul si pe care acesta o va putea edita atunci cand va dori sa isi modifice datele de contact. De asemenea, ca si administrator al site-ului, clientul va avea posibilitatea de a modifica continutul de imagini si text printr-un panou de control usor de utilizat.

DIFFstudios va oferi clientilor asistenta si dincolo de acesti pasi ai constructiei de site, astfel incat oricine isi va putea pune site-ul in functiune si il va putea utiliza fara a avea notiuni prealabile de administrare web. DIFFstudios isi va asista clientii in procesul inregistrarii de domenii si va oferi chiar domenii gratuite de tipul www.domeniultau.diff.ro. Mai mult decat atat, in cadrul pachetului DIFFbasic, toti clientii vor beneficia de gazduire gratuita in prima luna, iar cei ce vor opta pentru abonamentul pe un an vor primi 3 luni de webhosting gratuite.

Despre SC DIFFTECH GRUP SRL

Pentru a vizualiza un demo al tipului de site creat prin DIFFbasic si al sectiunii sale administrative, precum si pentru a comanda pachetul, accesati www.ofertaverii.diff.ro.
Oferta Verii
ofertaverii@diff.ro
Tel:Fax: 210.05.47
ofertaverii@diff.ro