Colocarea serverelor dvs. la cel mai inalt nivel!

BUCURESTI - 19 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C


Digital IT Hosting ofera clientilor sai, nu doar un serviciu de gazduire web de calitate, ci si un pachet impresionant de servicii privind colocarea serverelor in cele mai bune conditii!

Colocarea serverelor dvs. la cel mai inalt nivel!


Alegand serviciul de colocare Digital IT Hosting, informatiile ce se doresc a fi stocate, precum si aplicatiile si site-urile clientilor se vor bucura de o permanenta prezenta online si de siguranta unei monitorizari continue din partea unei echipei tehnice profesioniste.

Pentru a spori siguranta ce trebuie acordata tuturor informatiilor continute de serverele clientilor sai, Digital IT Hosting pune la dispozitia lor, prin acest serviciu de colocare, un datacenter profesionist, echipat in conformitate cu cele mai moderne standarde.

Detalii suplimentare colocare Digital IT Hosting:
-Backup UPS, BACKUP Generator
-Conexiuni internet redundante
-Mediu securizat, cu acces limitat la centrul de date
-Suport tehnic profesionist
-Surse neintreruptibile (UPS)
-Generator de current
-Temperatura controlata
-Monitorizare datacenter 24x7x365
-Cabinete metalice securizate
-Servicii optionale de administrare a serverelor
-Servicii optionale de backup
-Adrese IP suplimentare, la cerere


Vizitandu-ne site-ul, www.ithosting.ro, veti putea descoperi noi amanunte despre acest serviciu de colocare pe care il oferim, precum si despre despre toate celelalte servicii!

Despre SC DIGITAL IT CONSULTING SRL


Digital IT Consulting este partenerul care va ofera solutii si consultanta in rezolvarea oricaror probleme cu care va confruntati in exploatarea tehnicii de calcul in cadrul companiei dumneavoastra. Echipa noastra va sta la dispozitie atunci cand doriti sa lasati pe mana unor profesionisti rezolvarea problemelor legate de sistemele Windows sau Linux pe care le utilizati, de reteaua locala sau Intranet a organizatiei dumneavoastra, de conexiunea la Internet pe care o utilizati.


Digital IT Hosting
Str. Sergent Ion Marcu, nr.14, sector 6, Bucuresti
Tel. : 031.103.19.11
Web: http://www.ithosting.ro
Mail: office@ithosting.ro

office@ithosting.ro