Digital IT Consulting ofera 10% reducere pentru orice serviciu nou oferit

BUCURESTI - 15 decembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Sezonul cadourilor a inceput! In luna decembrie, puteti beneficia de o reducere de 10% pentru orice serviciu nou oferit de Digital IT Consulting!

Sezonul cadourilor a inceput! In luna decembrie, puteti beneficia de o reducere de 10% pentru orice serviciu nou oferit de Digital IT Consulting!

Digital IT Consulting actioneaza pe piata IT & C din Romania, punand la dispozitia clientului solutii IT complete de la achizitionarea de echipamente, realizarea retelei locale, mentenanta statiilor de lucru, pana la administrarea si monitorizarea serverelor, back-up-ul datelor, securitatea retelei locale etc.

Avand raspuns la orice problema in domeniul IT (proiectare si mentenanta retele, service echipamente IT, web si mail hosting, colocare servere, instalare si administrare Cisco, consultanta si licenta software, instalare si administrare servere etc.), Digital IT Consulting si-a propus, ca prin oferta de sarbatori, sa vina in sprijinul dumneavoastra cu reduceri sezoniere.

Detalii despre serviciile oferite de Digital IT Consulting, precum si multe alte informatii utile din domeniul IT, se gasesc in continutul site-ului companiei: www.digitalit.ro .

Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii ianuarie 2010!


Despre SC DIGITAL IT CONSULTING SRL

Digital IT Consulting poate deveni pentru dvs. departamentul IT de care aveti nevoie.
Externalizarea partiala sau totala a serviciilor IT este o solutie la care apeleaza tot mai multe companii; un contract de mentenanta cu o firma specializata este mai avanajos din punct de vedere financiar decat sustinerea unui departament IT propriu si va permite sa beneficiati de solutii la standarde inalte, testate si garantate de experienta Digital IT Consulting.


Digital IT Consulting
Bd. Corneliu Coposu, nr.3, sector 3, Bucuresti
Tel. : 031.405.01.53
Mail: office@digitalit.ro
Web: www.digitalit.ro
office@digitalit.ro