Digital IT Hosting – un serviciu de gazduire SIGUR si EFICACE

BUCURESTI - 28 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

V-ati saturat ca site-ul dumneavoastra sa “pice” zilnic?
V-ati saturat sa primiti mailurile importante cu o intarziere de cateva zile, mailuri pe care le asteptati cu nerabdare?
V-ati saturat sa aveti mereu probleme pe care sa nu le puteti rezolva, pentru ca nu sta in puterea dumneavoastra?

Digital IT Hosting – un serviciu de gazduire SIGUR si EFICACE


Digital IT Hosting este solutia tuturor problemelor dumneavoastra! Cu un serviciu de hosting de calitate, grijile si problemele dumneavoastra vor lua sfarsit! Alegand unul dintre abonamentele pe care Digital IT Hosting le pune la dispozitia dumneavoastra, va veti putea bucura in permanenta de o continuitate a prezentei site-ului online si in acelasi timp, de o corespondenta online in timp real!

Aditional serviciului de gazduire a site-ului dumneavoastra, Digital IT Hosting va ofera diverse alte servicii precum: adrese de e-mail, subdomenii si baze de date, banda de trafic la diferite dimensiuni, toate in functie de tipul de abonament ales.

Puteti afla detalii despre aceste abonamente de hosting pe care le ofera compania Digital IT Hosting, precum si despre toate celelalte servicii pe care le pune la dispozitia dumneavoastra, vizitand site-ul www.ithosting.ro.

Despre SC DIGITAL IT CONSULTING SRL

Digital IT Consulting este partenerul care va ofera solutii si consultanta in rezolvarea oricaror probleme cu care va confruntati in exploatarea tehnicii de calcul in cadrul companiei dumneavoastra. Echipa noastra va sta la dispozitie atunci cand doriti sa lasati pe mana unor profesionisti rezolvarea problemelor legate de sistemele Windows sau Linux pe care le utilizati, de reteaua locala sau Intranet a organizatiei dumneavoastra, de conexiunea la Internet pe care o utilizati.

Digital IT Hosting
Str. Sergent Ion Marcu, nr.14, sector 6, Bucuresti
Tel. : 031.103.19.11
Web: http://www.ithosting.ro
Mail: office@ithosting.ro

office@ithosting.ro