Cu un cadou se face primavara!

BUCURESTI - 20 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Serios, chiar se face! Nu mai conteaza nici suma pe care o platesti pentru el, decat daca uiti pretul lipit si costa mult mai putin decat se asteapta celalalt. Valentine’s, Pastele sau orice alta ocazie cu care vrei sa faci un cadou nu mai reprezinta o problema pentru tine, atat din punct de vedere al timpului alocat cat si al calitatii acestuia.

Iti trebuie un cadou cu stil, un cadou care sa se potriveasca personalitatii celuilalt, util, de bun gust si de care sa poti face rost fara prea mult efort atata timp cat ai o conexiune de internet si 5 minute pentru a analiza rapid lista noastra de produse.
Pe www.ecoxtrem-events.ro gasesti de acum cadouri pentru persoanele importante in viata dar si pentru relatiile de business.
Un cadou de bun gust oferit la timpul potrivit face toti banii fie ca vorbim despre un prieten apropiat ori despre un colaborator, iar EcoXtrem Events ofera posibilitatea ca acest lucru sa se intample printr-un simplu click, fara plimbari inutile prin mall-uri si tot felul de magazine in care gasesti sau nu ceea ce cauti.
Poti comanda online produsul preferat completand formularul de comanda de pe www.ecoxtrem-events.ro .

Despre ECOXTREM

Dan Olaru
SC ECOXTREM SRL
Bd. Nicolae Balcescu, Nr. 24, Sector 1, Bucuresti