Experiential Training

BUCURESTI - 8 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HR, Cursuri

Experiential training -ul combina cu succes sesiunile de training cu activitatile de teambuilding, vizand aceleasi obiective, aducand rezultate imbunatatite prin punerea in practica a cunostintelor dobandite si dobandirea unor noi comportamente.

Programele de experiential training combina programele de training cu activitati practice ce duc la o asimilare mult mai buna a conceptelor vizate.

Programele de experiential training combina programele de training cu activitati practice ce duc la o asimilare mult mai buna a conceptelor vizate.

 For the things we have to learn before we can do them, we learn by doing them. 

Aristotle, The Nicomachean Ethics

Training

Training-urile folosite in cadrul training-urilor experientiale folosesc o diversitate de metode si instrumente didactice, transformandu-se in sesiuni antrenante si dinamice de invatare.

Teambuilding

Activitatile de teambuilding din cadrul training-urilor experientiale vizeaza obiective bine stabilite, programe lucrative prin care participantii pun in aplicare noile cunostinte.

Debrief

Orice training experiential se incheie cu o sesiune de debrief in care fiecare participant isi poate exprima parerea, isi poate trage singur concluziile si se discuta liber activitatea din intreaga zi. 

Pentru a putea vizualiza noile noastre programe de experiential training va invitam sa accesati urmatorul link http://bit.ly/183v60A

Despre ECOXTREM

Grupul Ecoxtrem reuneste patru proiecte complementare necesare in viata unei companii:
Ecoxtrem Teambuilding - solutii profesioniste de training si teambuilding
Ecoxtrem Events - organizare de evenimente corporate si evenimente publice
Ecoxtrem Travel - agentie proprie de turism, servicii de travel pentru evenimente si Business Travel
Ecoxtrem Trekking - pachete turistice speciale destinate grupurilor, trekking &hiking