Office Glam de 8 Martie

BUCURESTI - 20 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HR

Live site

Ecoxtrem a gasit modul perfect de a sarbatori Martisorul la birou! Ce ziceti de o sedinta de hairstyling Geta Voinea, make-up de la ABA Academy si shooting foto de la ICS Photo? Toate acestea in Office Glam!

Office Glam Ecoxtrem

Office Glam Ecoxtrem

Ecoxtrem Events in parteneriat cu Geta Voinea , ABA Academy si ICSPhoto lanseaza pachetul Office Glam in luna martie pentru a celebra femeile afaceriste!

Pachetul se adreseaza segmentului corporate si include servicii de hair & make –up oferit de Geta Voinea Factory, shooting foto si after party. Ecoxtrem vine asadar in sprijinul companiilor care doresc o forma concisa de celebrare a sexului frumos in luna martie chiar la birou.

In plus, Office Glam ofera substanta acestui cadou prin componenta de CSR. Finalul fiecarui eveniment se poate concretiza in sustinerea unei cauze sociale preferate de catre companie. Partenerii foto ai evenimentului sunt ICSPhoto iar evenimentul se poate desfasura atat la birou, cat si intr-un spatiu din exteriorul companiei.

Cateva detalii despre partenerii din cadrul Office Glam:

Geta Voinea si Geta Voinea Factory

     - „ Geta Voinea” reprezinta „stil” si „calitate”. Succesul inregistrat in hairstyling timp de peste 30 de ani i-a asigurat un nume de rezonanta in domeniu. Din 2003 Geta Voinea opereaza exclusiv sub brandul GV Hair International, cunoscut publicului larg sub numele Geta Voinea Hair and Beauty Salon.

ABA Academy

     - Experienta ABA Academy si, implicit, a Alinei Brailescu, cuprinde colaborari cu show-uri de moda ca Avanpremiere Fest, Pasarela Evenement sau prezentarile celor mai in voga fashion designeri din Romania, dar si in numeroase reviste de profil de la noi. Dupa mai bine de doi ani si peste 200 de cursanti, Alina continua sa predea cursuri de make-up in cadrul academiei sale de make-up.

ICS Photo

     - ICS Photo (Cristina Voinea si Andrei Mosloc) a luat nastere in dorinta de a promova in randul cat mai multor oameni o abordare nonconformista a evenimentelor obisnuite si fotografia de actiune. Activitatea lor cuprinde atat sedinte foto de profil si evenimente, cat si proiecte speciale (in.Dia si in.Dia2), ce au fost finalizate cu expozitii in Bucuresti.

 

Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati:

0733.678.111 / dan@ecoxtrem.ro

0733.678.112 / teodora@ecoxtrem.ro

Despre ECOXTREM

Grupul Ecoxtrem reuneste patru proiecte complementare necesare in viata unei companii:
Ecoxtrem Teambuilding - solutii profesioniste de training si teambuilding
Ecoxtrem Events - organizare de evenimente corporate si evenimente publice
Ecoxtrem Travel - agentie proprie de turism, servicii de travel pentru evenimente si Business Travel
Ecoxtrem Trekking - pachete turistice speciale destinate grupurilor, trekking &hiking