Programe Teambuilding CSR

BUCURESTI - 14 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HR, CSR, Cursuri

Noua categorie de programe Ecoxtrem - Teambuilding CSR - ofera participantilor posibilitatea de a combina rezultatele unui teambuilding reusit cu satisfactia de a aduce un beneficiu comunitatii sau mediului.

Noile programe de teambuilding CSR

Be the change that you wish to see in the world.

Mahatma Gandhi

In plus, aceste programe de teambuilding ajuta angajatii sa adere la valorile si politicile CSR ale companiei, pastrand in acelasi timp scopul principal de a dezvolta si uni echipa. La fel ca si celelalte categorii de programe Ecoxtrem, teambuilding –urile CSR pot fi personalizate conform obiectivelor care se doresc a fi indeplinite, caracteristicilor grupului si activitatilor de teambuilding preferate.

Cateva sugestii de programe de teambuilding CSR Ecoxtrem sunt:

Marele Circ http://www.ecoxtrem.ro/teambuilding/programe-csr/marele-circ.html

Ecoxtrem te invita sa fii participant, profesor si actor la un spectacol inedit. Impreuna, vom aduce Circul in oras pentru a descoperi noi talente si pentru a-i invata pe cei mici, bucuriile din spatele scenei.

Fashion Show http://www.ecoxtrem.ro/teambuilding/programe-csr/fashion-show-2.html

Fashion Show este un program de teambuilding in care participantii vor crea obiecte de vestimentatie din materiale reciclabile. Aceste obiecte vor fi scoase la licitatie iar banii vor fi folositi ca donatie.

Dog Town http://www.ecoxtrem.ro/teambuilding/programe-csr/dog-town.html

Fiecare echipa va reprezenta o veritabila agentie de publicitate, primind un brief care va consta intr-o valoare pe care clip-ul de prezentare a catelului va trebui sa o portretieze.La final, clipul creat va fi folosit pentru facilitarea adoptiei catelului respectiv de catre o familie iubitoare.

Flash Mob http://www.ecoxtrem.ro/teambuilding/programe-csr/flash-mob.html

Acest program de teambuilding CSR presupune transmiterea unui mesaj social prin muzica si dans. Fie ca alegeti miscari de dans obisnuite sau percutia corporala, Flash Mob-ul este un mod inedit de a atrage atentia asupra unui subiect social.

Despre ECOXTREM

Grupul Ecoxtrem reuneste patru proiecte complementare necesare in viata unei companii:
Ecoxtrem Teambuilding - solutii profesioniste de training si teambuilding
Ecoxtrem Events - organizare de evenimente corporate si evenimente publice
Ecoxtrem Travel - agentie proprie de turism, servicii de travel pentru evenimente si Business Travel
Ecoxtrem Trekking - pachete turistice speciale destinate grupurilor, trekking &hiking

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-ecoxtrem-srl/programe-teambuilding-csr