10 ani Elanko.ro – Sărbătorim cu Super Oferte şi Zeci de premii aniversare !

BUCURESTI - 13 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Aniversarea celor 10 ani de prezenţă în mediul online a magazinului Elanko.ro va fi marcată prin mai multe acţiuni promoţionale şi concursuri, menite să rasplatească fidelitatea clienţilor, cu zeci de premii.

10 ani Elanko.ro

10 ani Elanko.ro

10 ani Elanko.ro – Sărbătorim cu Super Oferte şi Zeci de premii aniversare !

    În urmă cu zece ani, pe piaţa serviciilor comerciale online a apărut un nou jucător: Elanko.ro.

    Elanko.ro şi-a gasit repede locul dorit pe piaţa comerţului online şi, de la un an la altul, magazinul online a devenit tot mai cunoscut şi mai vizitat de către clienţi.

     Acum, la un deceniu de la deschiderea magazinului online, Elanko.ro reprezintă un nume de referinţă în comerţul electronic cu produse IT, electronice şi electrocasnice. Trafic.ro, care monitorizeaza traficul internetului românesc, plasează site-ul www.elanko.ro în primele locuri la categoria “Comerţ electronic”. Deschis la finalul anului 2002, magazinul online Elanko.ro a cunoscut o dezvoltare continuă. Acum, la 10 ani de la intrarea pe piaţa comerţului online, magazinul virtual Elanko.ro reprezintă un punct de reper pentru cei care doresc să facă achiziţii online, indiferent că vorbim despre echipamente IT&C sau despre electronice ori electrocasnice.

    Aniversarea celor 10 ani de prezenţă în mediul online a magazinului Elanko.ro va fi marcată prin mai multe acţiuni promoţionale şi concursuri menite să rasplatească fidelitatea clienţilor cu zeci de premii.

Pentru detalii va rugăm să accesaţi blogul Elanko.ro