S-a lansat magazinul online Pronat - produse naturale

Timisoara - 12 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

De acum poți cumpăra produse naturale mult mai ușor, nu doar de la magazinul Pronat din Galeria Real 1 Timișoara de pe Calea Aradului ci și prin intermediul internetului, utilizând site-ul www.pronat.ro. Aici vei găsi toate produsele Pronat care se vând în magazinele noastre începând cu exclusivele premixuri pentru pâine și paste italiene bio până la cereale integrale proaspăt măcinate.

În magazinele Pronat nu vei găsi doar produse alimentare bio ci și mașini pentru copt pâinea, aparate pentru prelucrarea laptelui de soia, mori de cereale mici sau mari.

Pronat vă oferă cereale măcinate pe loc, în mori salzburgice de cea mai înaltă calitate, de la singurul producător european care foloseşte piatră naturală pentru măcinare. Astfel, vitaminele şi mineralele din cereale rămân intacte, iar tu ştii ce mănânci!

Pe lângă faptul că e mai sănătoasă, acest lucru se simte și la gustul pâinii făcute cu ingrediente naturale, fără amelioratori, emulsificatori și coloranți.

Efortul nostru se adresează celor cu o conştiinţă înaltă asupra alimentaţiei, respectiv celor care vor să aplice principiul exprimat de Hipocrate: “Alimentele tale să fie medicamentul tău şi medicamentul tău să fie alimentele!”

Despre SC Eppi Plus SRL

Pronat este o marcă înregistrată a Eppi SRL.
Eppi Plus SRL
str. Matei Basarab nr 1/3
Tel: 0723 149 185
Fax: 0356 007 324

info@pronat.ro