Castigatorii 'On Top of the World Bike Fest'

BUCURESTI - 19 septembrie 2010

Comunicat tip General in Sport

Pe 18 septembrie 2010, la Sinaia, a avut loc “On Top of the World” Bike Fest, singurul concurs de mountainbike din Romania cu sosirea la peste 2500 m. 70 de participanti, cu varste intre 9 si 60 ani) au concurat pe 4 trasee: Easy Ride (Pe Platou, intre Sinaia 2000 si Babele), Hobby Ride (Sinaia - Cota 2000), Profi Ride (Sinaia - Babele), Elite Ride (Sinaia - Vf. Omu).

Concursul organizat in Mtii Bucegi, a avut o diferenta de nivel de peste 2000 m si este singurul concurs de mountainbike uphill din tara.

Cei mai abili cataratori s-au intrecut la proba “OMU pe 2 roti” Bike Challenge, urcand din Sinaia pana la Vf. Omu (2507 m). Cei care au vrut sa isi menajeze fortele au concurat la “FURNICA pe 2 roti” Bike Challenge, urcand din Sinaia pana pe Vf. Furnica (2087 m) sau pana la Babele. Iar cei mai tineri au mers intre Cota 2000 si Babele.

Participantii au venit din toate colturile tarii - Cluj, Galati, Bucuresti, Pitesti, Sinaia, Brasov - si chiar din strainatate - Spania si Germania.

Castigatorii editiei 2010 sunt:

EliteRide (Omu Bike Challenge)
Fete Baieti
1. Ruxandra Domnita 1. Marius Ionascu
2. Ioana Cucereanu Badica 2. Zsolt Langvizer
3. Nicusor Plumbota

ProfiRide (Babele Bike Challenge)
Fete Baieti
1. Daniela Dumitru 1. Stefan Morcov
2. Georgiana Radoi 2. Sergiu Paraschiv
3Camelia Calaianu 3. Cristian Catana

HobbyRide (Furnica Bike Challenge)
Fete Baieti
1. Vlad Nicolae Dobre
2. Crivineantu Catalin
3. Andrei Racasan

EasyRide (Pe Platou Bike Challenge)
Fete Baieti
1. Teodora Stoica 1. Felix Radu
2. Alexandru Filimon
3. Eduard Popescu


Castigatorii au fost premiati cu medalii, cupe, diplome si diverse premii de la sponsorii concursului: Felt, Giant, Corratec, Isostar, Sunto, Calipso, Tabere cu Suflet.