CUPA MALINULUI s-a amanat pentru sambata, 29 mai 2010

BUCURESTI - 26 mai 2010

Comunicat tip General in Sport

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, concursul de schi si snowboard freeride CUPA MALINULUI s-a amanat pentru 29 mai 2010.

Concursul programat initial sambata, 15 mai, pe Valea Malinului din masivul Bucegi, fusese amanat pentru o saptamana datorita instabilitatii zapezii si pericolului de avalanse. Nici pe 22 mai 2010 conditiile nu au fost suficient de bune, ceata si vizibilitatea redusa marind riscul de accidente. In urma discutiei cu concurentii inscrisi, organizatorul Teamexpert Europe a decis o noua amanare pentru data de 29 mai 2010. 'Pentru sfarsitul de saptamana conditiile meteo par sa se fi stabilizat, asa ca vremea se pare ca tine in sfarsit cu noi' a declarat Radu Savin (Teamexpert Europe / Tabere cu Suflet). 'Este cea mai tarzie programare a acestei competitii insa este asa de multa zapada in partea superioara a Vaii incat nu imi fac probleme pentru sambata' a adaugat Radu Savin.

CUPA MALINULUI este un concurs care se adreseaza iubitorilor schiului si snowboardului freeride si care se desfasoara in conditii speciale, primavara tarziu. Concursul are loc fara intrerupere de 12 ani, in luna mai, pe Valea Malinului din masivul Bucegi.