Constructia de case in complexul rezidential Bratianu, Iasi este la final

Iasi - 15 august 2008

Comunicat tip General in Constructii

Construcţia de vile în complexul rezidenţial Brătianu, Bucium, Iasi este aproape de final. Toate casele sunt construite, iar pentru vânzare mai sunt disponibile doar 15 case (3 tipuri diferite), dintre care o parte sunt finisate, celelalte fiind la stadiul de construcţie la roşu.

Constructia de case in complexul rezidential Bratianu, Iasi este la final

Compania Fene Grup SA, dezvoltatorul proiectului I. C. Brătianu, anunţă finalizarea construcţiei de case în complexul rezidenţial Brătianu, localizat in Bucium.

Facilităţile oferite proprietarilor - condiţiile deosebite de locuit la casă cu grădină, la numai 5 km de centrul orasului, preţurile de vânzare flexibile şi accesibile, posibilitatea oferită clienţilor de alegere a finisajelor, infrastructura (străzi şi alei asfaltate) şi sistemul de utilităţi (gaz, apă, canalizare, electricitate) realizat cu cele mai moderne tehnologii şi materiale – au punctat în alegerea făcută de clienţi.

Preţul unei case semifinisate este de doar 125.000 Euro + Tva, la care se adauga terenul, de 99 Euro/mp + TVA. Clientul are posibilitatea personalizării interioarelor, in momentul contractării construcţiei sau ulterior.

Cel mai amplu complex rezidenţial de case al Iaşului cuprinde 60 de vile şi 4 blocuri de apartamente - aflate la faza de proiect. Complexul va pune la dispoziţia locatarilor şi alte facilităţi: spaţiu de agrement, cu teren de tenis, hotel de 4 stele cu restaurant, centru comercial şi biserică.

Despre SC FENE GRUP SA

Grupul de companii FENE activează în Iaşi, serviciile oferite fiind de o mare varietate: construcţii de vile pentru persoane fizice, lucrări de construcţii industriale, construcţii sociale, amenajări de spaţii comerciale şi birouri, consultanţa şi proiectare în construcţii. SC FENE GRUP SA este primul dezvoltator al unui proiect rezidenţial de anvergură din zona Moldovei.
SC FENE GRUP SA
Str. Gr. Ureche nr. 1-3, bl. W. Maracineanu, Iasi
tel. 0232-277806
fax 0232-277807