Concerte Claudiu Mirea si Cuantune: weekend nebun in GARAGE club & lounge

BUCURESTI - 19 aprilie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Monden / Lifestyle

Va asteapta un sfarsit de saptamana nebun dar plin de magie in garage club & lounge">GARAGE club & lounge , cu concerte extraordinare: vineri « Vocea Romaniei » Claudiu Mirea iar sambata un sound nou si captivant de jazz adus de Cuantune . Va asteptam pe George Enescu nr 25 si cu detalii pe www.garage-club.ro sau pe Facebook.

Seara de vineri il aduce in prim plan pe Claudiu Mirea – Vocea Romaniei, intr-un spectacol inedit, de la ora 21.00. Participant la numeroase concursuri televizate, dragostea pentru muzica l-a ajutat pe Claudiu sa-si ridice interpretarea la nivel de arta iar dovada o va face intr-un nou concert, in GARAGE.

Sambata, 21 aprilie, de la ora 21.00, Elizabeth – voce, Mario F. Cruxfader - voce, turntable, samples, Aron Andreas – contrabas si Alexandru Olteanu – pian va invita la un concert de zile mari Cuantune, in GARAGE club & lounge. Cu un stil aparte, greu de incadrat intr-un singur gen muzical, Cuantune le propune spectatorilor un sound nou si captivant de jazz, hip-hop cu elemente de funk, soul, electro, IDM si chillout intr-un show spectaculos. Cuantune a concertat de-a lungul timpului alaturi de trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas si Jamie Woon impresionand publicul iubitor de muzica prin diversitatea si creativitatea show-urilor live.

Rezervarile pentru spectacole pot fi facute la numarul 0769 427 243 sau pe mail, la rezervari@garage-club.ro

Va asteptam cu drag pe www.garage-club.ro si pagina noastra de Facebook - http://www.facebook.com/pages/GARAGE-club-lounge/360579023960269 - unde veti gasi programul tuturor evenimentelor cu distractie si voie buna dar si a evenimentelor organizate de iubitorii de sporturi extreme: ROSBK , Dementor , Monster si alti sustinatori ai acestora. 

Pentru alte informatii sau detalii legate de organizarea evenimentelor, ne puteti scrie la office@outofbox.ro. 

Despre Sc Finco Impex Srl

GARAGE club & lounge este locul de intalnire al tuturor pasionatilor de masini rapide si motociclete puternice. Dar este clubul potrivit pentru oricine, caci va asteapta o atmosfera primitoare, bauturi dintre cele mai variate, mancare buna, muzica faina si servicii de calitate. GARAGE club & lounge este locul potrivit la orice ora, fie dimineata pentru un mic dejun cu personalitate, fie la pranz pentru un lunch copios ori o intalnire de afaceri. Despre ce se intampla seara, mai greu de exprimat in cuvinte… In general multa muzica buna, de obicei live. Muzica cu suflet, de toate genurile, gustari delicioase si degustari de vinuri. Ne-am obisnuit prietenii cu seri tematice: lunea – seara de Folk, martea - Karaoke, joia – Teatru de improvizatie cu trupa Obligo si sambata – Cuban fiesta cu Havana Club Orchestra. Dar programul se schimaba destul de des caci pregatim permanent surpize pentru clientii nostri. Invitatii nostri sunt in general trupe consacrate dar si debutanti, caci incurajam tinerele talente. Iar daca va imaginati o atmosfera linistita, inseamna ca nu ati participat la petrecerile noastre de pomina!
Pentru cei care vor sa organizeze evenimente, fie private sau corporate, avem toata logistica necesara dar si o echipa pregatita sa le indeplineasca dorintele.
Va asteptam cu drag si nu ne credeti pe cuvant! Veniti sa verificati toate cele de mai sus!

Gasiti GARAGE club & lounge (fostul Garage Hall) langa Piata Romana, pe George Enescu nr. 25, colt cu magazinul Eva.