Produse cosmetice Bio cu ulei de Rosa Mosqueta

BUCURESTI - 25 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Pe piata din Romania au fost lansate produsele Bio pentru intretinerea tenului produse de ITALCHILE,unul dintre cele mai respectate firme din domeniu.Utilizand ca ingredient principal uleiul organic de Rosa Mosqueta , acestea sunt concepute pentru a asigura atat ingrijirea zilnica cat si prevenirea imbatranirii tenului sau tratamentul acestuia.

Principala substanta activa utilizata de produsele de ingrijire a tenului fabricate de ITALCHILE este uleiul de Rosa Mosqueta,un ulei extrem de bogat in acizi grasi esentiali :acidul linoleic-45%(omega 6) si acidul alfalinoleic-35%(omega 3).Acesti acizi grasi cunoscuti ca fiind componenti esentiali ai membranelor celulare umane si precursori ai prostglandinelor(care printr-o activitate asemanatoare hormonilor activeaza regenerarea celulara) contribuie la mentinerea functiilor celulare,a mecanismelor de aparare cat si la regenerarea tisulara.
Uleiul de Rosa Mosqueta provenit din agricultura biologica se extrage prin presare la rece dintr-o o varietate de maces ce creste in zonele salbatice si necontaminate din Chile.
Are efect in tratamentul estetic al cicatricelor,vergeturilor,ridurilor,arsurilor,arsurilor solare,imbatranirii premature a tenului precum si in mentinerea elasticitatii tenului.
Un studiu care a durat doi ani asupra efectelor cicatrizante ale uleiului de Rosa Mosqueta asupra a 180 de pacienti cu cicatrice post-chirurgicale, arsuri si imbatrinire prematura a pielii a scos la iveala rezultate absolut remarcabile.Tratamentul cu ulei de Rosa Mosqueta a produs o regenerare efectiva a tesuturilor vatamate,a atenuat cicatricele si a prevenit avansarea imbatranirii premature a tenului si chiar recapatarea culorii pierdute a tesutului vatamat (studiul a fost efectuat de o echipa de cercetatori ai Facultatii de Chimie si Farmacologie din cadrul University of Concepcion).
De atunci numeroase alte studii au confirmat si completat rezultatele obtinute si cu toate ca cercetarile initiale au avut caracter stiintific,acestea au deschis poarta utilizarii uleiului de Rosa Mosqueta in industria cosmetica.
In prezent Uleiul de Rosa Mosqueta este folosit in toata lumea in domeniul medical si cosmetic.
In 1995,pentru prima data pe plan mondial,uleiul de Rosa Mosqueta produs de ITALCHILE a obtinut certificarea de produs biologic eliberata de Ecocert.
In 2002 ITALCHILE a fost printre primele companii care s-au alaturat asociatiei Cosmebio si a obtinut certificarea de Produs cosmetic Ecologic si Biologic eliberat de Ecocert.
In prezent rezultatele Italchile in domeniul productiei de cosmetice Bio se traduc prin peste 12 ani de certificare Bio a uleiului de Rosa Mosqueta(in exclusivitate pe plan mondial) si,incepand cu 2006,certificarea Ecocert ca produse Bio pentru toate cosmeticele produse.
Produsele cosmetice ITALCHILE sunt grupate in trei linii si anume :Mosqueta’s Rose,Mosqueta’s Green si Mosqueta’s Gold.
Toate au ca ingredient comun uleiul de Rosa Mosqueta biologic,obtinut prin presare la rece.
In plus fata de Mosqueta’s Rose si Mosqueta’s Green,linia Mosqueta’s Gold este imbogatita si cu ulei de Imortele care are o actiune calmanta asupra tenurilor iritate.Imortelele sau Helichrysum Italicum sunt plante aromatice tipic mediteraneene extrem de folosite in cosmetica inca din antichitate.Avand ca provenienta agricultura biologica din Italia,sunt deosebit de pretioase: din distilarea florilor se obtine numai 0,05% ulei de Imortele.
Produsele nu contin alcool si nici conservanti sau parfumuri sintetice.
Intreaga gama este fabricata in Franta.


Despre SC FLUX IMPEX SRL

In afara centrelor cosmetice produsele pot fi achizitionate si direct de pe site-ul www.organikshop.ro
Organikshop
0745041800
office@organikshop.ro