BesaConstruction Company – subsidiara a grupului HIDROPLASTO

Botosani - 10 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

BesaConstruction Company – subsidiara a grupului HIDROPLASTO membru a concernului BESAGROUP a fost creat din dorinta de a oferi lucrari de montaj profesional a dispozitivelor de acoperire a rosturilor la poduri , cu echipe specializate in Germania.
BesaConstruction Company dispune de utilaje moderne, de ultima generatie, parc auto propriu precum si personal calificat in lucrari de instalare a dispozitivelor de acoperire rosturi dilatatie poduri, lucru dovedit de diplomele detinute.

Experienta din anii precedenti a companiei HIDROPLASTO in ceea ce priveste  numarul foarte mare de lucrari de instalare a dispozitivelor de acoperire a rosturilor, precum si implicarea in proiecte de mare anvengura printre care amintim: Pasaj Chitila Mogosoia – colaborare cu firma AKTOR, Reabilitare DN66 Deva-Petrosani – colaborare cu cu firmele ASTALDI, ROMSTRADE, CCCF, Reabilitare DN2 – colaborare cu VEGA93 Galati  si multe altele, au condus la dezvoltarea unei  ramuri special destinata sa ofere lucrari de montaj profesional pentru toate tipurile de rosturi, indiferent de complexitatea proiectului respectiv.

Aceasta subsidiara  creata in cadrul grupului poate oferi cea mai variata gama de profile pentru acoperirea rosturilor de dilatatie , toate acestea fiind Agrementate in Romania si anume:

-          profile cunoscute sub numele de Dispozitiv tip BJR recomandate pentru preluarea miscarilor de la 40 pana la 330 mm la poduri, podete si pasaje; exista sase tipuri de astfel de produse, cu diverse dimensiuni in functie de dimensiunile rosturilor pentru care sunt recomandate.

-          profile cunoscute sub numele de dispozitiv BJR similare celor tip BJ, prevazute insa la suprafata cu o placa din aluminiu de inalta calitate, pentru o mai buna protectie a acestora dar si care prezinta proprietati antiderapande pentru trafic.

-          sistem de acoperire a rosturilor tip Hidropod, dezvoltat de compania Hidroplasto in anul 2011 recomandat pentru rosturi mici de la 10 pana la 30 mm.

-          profile cunoscute sub denumirea de Dispozitiv tip HJ, dezvoltat de compania Hidroplasto in anul 2012, sub doua variante respective HJ30 – adecvat pentru rosturi de 30 mm  , cu o latime totala de 140 mm si HJ40 adecvat pentru cele de 40 mm , cu o latime totala de 170 mm.

Analizand cu interes pe parcursul anilor nevoia de inovatie in infrastructura rutiera din Romania si incercand mereu sa gasim si sa oferim cele mai bune solutii in acest sens, ne putem mandri in anul 2013 cu aceasta subsidiara  in cadrul grupului Hidroplasto – Besaconstruction Company ce detine utilaje moderne, un vast parc auto, echipe specializate in domeniu si care este dispusa sa faca fata oricarei provocari a pietei si oricarui proiect de infrastructura oferind calitate , inovatie , termene scurte de finalizare indiferent de anvergura unei lucrari , precum si preturi accesibile oricarei companii din domeniu.

Deoarece stim ca fiecare proiect este unic si dispune de un anumit buget, firma BesaConstructionCompany  vine in intampinarea colaboratorilor sai oferind trei variante de instalare a profilelor pentru rosturi:

 

 

 

 

1.       servicii complete de instalare, ce presupun realizarea de catre echipele BesaConstructionCompany  a tuturor operatiunilor  necesare incepand de la asigurarea semnalizarii rutiere ,  preluarea frontului de lucru, refacerea stratului suport, curatare rost, instalare dispozitive si predare rost “la gata”.2.       servicii de montaj profile, ce presupun doar lucrari de instalare a dispozitivelor , celelalte operatiuni fiind asigurate de catre Antreprenorul general.3.       servicii de livrare profile, ce presupun livrare dispozitive in santier si asigurare la cerere a supervizarii lucrarilor de instalare.

 

Inca de la infiintare, compania Hidroplasto a contribuit la dezvoltarea infrastructurii din Romania, precum si a constructiilor de orice gen, iar prin decizia luata in anul 2013, de a da infiinta subsidiara BesaConstruction Company demostreaza dorinta de a  contribui prin inovatie tehnica si responsabilitatea punerii in opera a produselor, interesul major acordat dezvoltarii infrastructurii rutiere.

BesaConstruction Company va fi partenerul dvoastra de incredere in montarea corecta a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatatie.

BesaConstruction Company subsidiara grupului Hidroplasto : Singura companie din Romania specializata pe lucrari de Instalare a dispozitivelor acoperire rosturi .

Despre HIDROPLASTO

Hidroplasto este membru al concernului german Besagroup , ce are in componenta sa peste 11 companii , o experienta de peste 51 de ani ,si sucursale in peste 50 de tari.
Besagroup este prezent in Romania prin Hidroplasto , subsidiara a acestui grup. De-a lungul anilor , ne-am infiintat mai multe puncte de lucru in cele mai importante regiuni din Romania . Compania activeaza in toate sectoarele de constructii.