Comnunicat

Botosani - 2 iulie 2010

Comunicat tip General in Constructii

HIDROPLASTO isi ia toate avizele necesare si pe teritoriul Romaniei!

Infrastructura are nevoie de un partener de incredere, de calitate, de lunga durata si mai ales de seriozitate!De aceea, am depus intreaga documentatie cu privire la avizarea produselor noastre de catre AFER si am fost acceptati.
Aceasta decizie a fost luata tocmai pentru ca in ultima vreme autoritatile si beneficiarii lucrarilor pe parte de constructie/reabilitare drumuri si poduri au tot cerut certificatul eliberat in conformitate cu normele AFER.
Bineinteles, produsele furnizate doar de Hidroplasto in Romania, au inceput a fi cautate si cunoscute tocmai prin prisma faptului ca ofera calitate, servicii suplimentare, pachete atractive si mai ales seriozitate.
In ceea ce priveste infrastructura si mai exact podurile CF din tara noastra consideram ca trebuie sa ne agrementam complet pentru satisfactia si beneficiul clientului final, adica al infrastructurii feroviale a Romaniei.
Hidroplasto si-a inaintat dosarul spre acreditare in vederea alinierii la cele mai riguroase cerinte.
Bineinteles, avand in vedere certificarile detinute de sistemele pentru poduri tip Gumba, dosarul a fost acceptat imediat de catre Caile Ferate Romane, astfel incat suntem liberi sa afirmam ca in momentul acesta produsele noastre sunt pe cale de a avea toate agrementele, certificarile si incercarile atat pe teritoriul UE, Germaniei, cat si al Romaniei.
Suntem in lucru in vederea obtinerii de Agrement Tehnic in conditiile impuse de Ordinul MT 290/2000 si va comunicam ca :
-documentatia este completa
-acreditarile conforme cu cele mai inalte standarde.
Astfel, mentionam si aducem la cunostinta ca toate specificatiile tehnice ne pot recomanda ca pe un furnizor serios, de calitate, cu toate masurile exigente respectate vis a vis de calitatea produselor.
De aceea in acest an am si inceput sa oferim montajul complet, garantia pe produse si pe montajul asigurat, incluzand in acest pachet comercial vast si agrementele atat de cerute in tara noastra!

Despre HIDROPLASTO

HIDROPLASTO® este unic reprezentant in Romania al concernului german BESAGROUP®, principal furnizor pe plan mondial al solutiilor, tehnologiilor si produselor de ultima ora in domeniul constructiilor, companie multinationala cu parteneri peste tot in lume, recunoscuti prin CALITATE, COMPETENTA si gama variata de produse.
Compania noastra ofera profile hidroizolante (waterstops), sisteme pentru etansarea rosturilor, sisteme hidroizolante pentru terase si acoperisuri, limitatori suprafata, sisteme pentru dilatatie - expansion joints, profile pentru imbinari simple si mobile, lagare si suporti elastomerici pentru poduri, profile dilatatie poduri, aparate de reazem, lagare sferice - spherical bearings, lagare recipiente - pot bearings, profile elastomerice, suporti glisanti elastomerici, benzi de reazem glisante, folie glisanta, suporti amortizare a sunetului, bandaje Lucobit, injectie cu rasini, cordon expandabil, profile termoplastice, accesorii cofrare si armare beton, garnituri si accesorii, profile PVC marca ROPLASTO®, sisteme tamplarie PVC, manere duble de sustinere, manere si carlige individuale, manere din PP si PE pentru imbinare la sacose, dispozitive inchidere sticle, capace de spray-uri, capace de tuburi, distantiere pentru industria betonului.

telefon 0231522525
fax 0231522526