Hidroplasto-Afaceri in crestere cu 25%

BUCURESTI - 21 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Hidroplasto membru Besagroup anunta afaceri in crestere cu 25% in domeniul instalarii dispozitivelor acoperire rost pentru poduri tip Bj50 fata de aceeasi perioada a anului 2011. De peste 40 de ani Gumba a devenit sinonim cu competenta tehnica in ceea ce priveste : echipamentele complete pentru poduri , incluzand suporti de deformare , suporti tip .pot. care preiau sarcini mult mai mari decat reazemele din neopren pe unitatea de suprafata , reazem sferic. care datorita formei pot fi construite pentru rotatii mari , toate acestea fiind fabricate conform DIN 1337-3 si DIN 1337-7. Portofoliul companiei este largit cu includerea de profile pentru acoperirea rosturilor de dilatatie , ce sunt adecvate pentru translatii longitudinale de la 50 mm pana la 330 mm , fabricate din elastomeric armat. Suprafata dispozitivului este blindata cu placa de aluminiu, iar nervurile si maginile protejeaza neoprenul impotriva eroziuniii produse de cauciucuri. Armatura este din otel de inalta rezistenta si corespunde cerintelor standardului german DIN 10025 (EN 10025).

Dorinta de dezvoltare pe segmentul de infrastructura , precum si experienta inginerilor au avut ca rezultat extinderea serviciilor cu : sisteme complete de hidroizolatii pentru poduri cu membrane calitativ superioare, protectie anticoroziva a betonului la infrastructura si suprastructura podului, colmatari complete cu utilaje proprii , torcretari , ridicari structuri , precum si serviciile complete de constructii si reabilitari poduri si tunele.   Conform normelor in vigoare si a cererii Beneficiarului final C.N.A.D.N.R , Hidroplasto - Gumba a reactionat pozitiv oferind garantii de minim 10 ani , folosind in componenta sistemului de fixare doar produse agrementate , certificate si acceptate de catre Departamentul de Supervizare si Monitorizare Hidroplasto Besagroup.   Din aceasta cauza putem spune ca oferim siguranta unei lucrari, durabilitatea acesteia , iar referintele vorbesc de la sine. Partenerii care ne-au solicitat serviciile au devenit parteneri majori, permanenti ai companiei noastre.   Sustinem puterea lucrului bine facut , sustinem ideea de calitate a lucrarii , sustinem ideea de a construi fara a fi necesare remedieri dupa , aceste idei le promovam si le implementam cu success in Romania.

Despre HIDROPLASTO

Hidroplasto este membru al concernului german Besagroup , ce are in componenta sa peste 11 companii , o experienta de peste 51 de ani ,si sucursale in peste 50 de tari.
Besagroup este prezent in Romania prin Hidroplasto , subsidiara a acestui grup. De-a lungul anilor , ne-am infiintat mai multe puncte de lucru in cele mai importante regiuni din Romania . Compania activeaza in toate sectoarele de constructii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-hidroplasto-srl/hidroplasto-afaceri-in-crestere-cu-25