Hidroplasto Noi Produse si Noi Cataloage

Botosani - 12 februarie 2009

Comunicat tip General in Constructii

In perioada 8 - 10 ianuarie 2009, Besaplast® Racing Team a participat in Dubai la cursa Toyo Tires 24H Series, unde a obtinut locul 3 pe podium. Felicitam pe aceasta cale echipa formata din Franjo Kovac, Martin Tschornia, Kurt Thiim, Roland si Sebastian Asch.

STIMATI COLABORATORI,


Deoarece dorim sa va tinem la curent cu toate noutatile companiei noastre, va trimitem acest comunicat ca un accept de comunicare din partea dumneavoastra.


» HIDROPLASTO® impreuna cu partenerii nostri germani lanseaza in 15 zile noile cataloage care cuprind si noile produse asimilate de BESAPLAST®, DEFLEX®, GUMBA® si ELA Bruckenlager. Printre noutati se numara lagarele recipiente (pot bearings) de la GUMBA®, lagarele sferice (spherical bearings) de la ELA Bruckenlager.

» Concernul german BESAGROUP a achizitionat cea mai noua unitate de productie, Rohrbeck Spitzguss GmbH & Co. KG, ce produce componente pentru bunuri de larg consum si profile pentru industria constructiilor (manere duble de sustinere, manere si carlige individuale, manere din PP si PE pentru imbinare la sacose, dispozitive inchidere sticle, capace de spray-uri, capace de tuburi, distantiere pentru cofraj si armaturi etc.).

» Toate informatiile in legatura cu produsele si serviciile pe care vi le propunem, precum si cataloage, certificari, referinte, veti gasi pe site-ul nostru: WWW.BESAPLAST.RO , iar pentru a intra in posesia acestor cataloage va rugam sa ne contactati.

Despre HIDROPLASTO

HIDROPLASTO® este unic reprezentant in Romania al concernului german BESAGROUP, principal furnizor pe plan mondial al solutiilor si tehnologiilor de ultima ora in domeniul constructiilor, cu o experienta de peste 37 ani, fapt dovedit de numeroasele proiecte la care luam parte in intreaga lume.
Compania noastra ofera profile hidroizolante (waterstops), sisteme pentru etansarea rosturilor, sisteme hidroizolante pentru terase si acoperisuri, limitatori suprafata, sisteme pentru dilatatie - expansion joints, profile pentru imbinari simple si mobile, lagare si suporti elastomerici pentru poduri, profile dilatatie poduri, aparate de reazem, lagare sferice - spherical bearings, lagare recipiente - pot bearings, profile elastomerice, suporti glisanti elastomerici, benzi de reazem glisante, folie glisanta, suporti amortizare a sunetului, bandaje Lucobit, injectie cu rasini, cordon expandabil, profile termoplastice, accesorii cofrare si armare beton, garnituri si accesorii, profile PVC marca ROPLASTO®, sisteme tamplarie PVC, manere duble de sustinere, manere si carlige individuale, manere din PP si PE pentru imbinare la sacose, dispozitive inchidere sticle, capace de spray-uri, capace de tuburi, distantiere pentru industria betonului.


HIDROPLASTO® - unic reprezentant in Romania al concernului BESAGROUP Germania

Telefon: (+40) 0231 522 525
Fax: (+40) 0231 522 526
e-mail: office@besaplast.ro

office@besaplast.ro