Investitiile continua : Hidroplasto deschide o noua fabrica

Botosani - 20 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Planul de investitii al Hidroplasto, contine pentru acest semestru si deschiderea unei noi fabrici de productie. Aceasta va produce, sub standardele grupului german, granule PVC .

Granule PVC vor fi de diferite tipuri si densitati servind mai multe domenii de activitate atat din Romania cat si din afara granitelor.

            Pentru noi toti conteaza sau ar trebui sa conteze mediul inconjurator, ceea ce protejam noi astazi fiind un dar care il facem viitorului, omenirii si al pamantului. De aceea Hidroplasto priveste cu seriozitate problema poluarii, reciclarii si demonstreaza ca respecta mediul, planeta si pe locuitorii sai oferind produse 100% reciclabile, in materie de PVC.

            O data cu deschiderea fabricii de granule PVC, compania a infiintat o noua divizie, cea de reciclare deseuri PVC.

            Aceasta divizie isi propune sa colecteze pana la 300 de tone lunar deseuri PVC de mai multe tipuri : rezultate din tamplarie PVC, manta cabluri, tevi din pvc dur, semidur, elastic, orice material produs sau confectionat din pvc. Aceste deseuri vor fi folosite ca materie prima in producerea granulelor PVC.

            Investitia realizata de companie consta in : constructia fabricii proprii si utilarea ei complete cu utilaje de cea mai buna calitate, importate din Germania. Utilajele importate vor putea asigura la capacitate optima de functionare, reciclarea tuturor celor 300 de tone deseuri, colectate lunar.

            Hidroplasto a incheiat deja contracte cu furnizori de deseuri din Romania, urmand a incheia in perioada imediat urmatoare contracte si cu furnizori din Rep. Moldova, Ucraina, Ungaria si Bulgaria, estimand ca pana in februarie 2013, fabrica va ajunge la capacitatea maxima de productie.

            Punerea in functiune a utilajelor fabricii , este programata de catre Hidroplasto, pana la sfarsitul lunii noiembrie.

            Pentru mai multe detalii si informatii privind noua divizie infiintata, va rugam sa ne contactati.

Despre HIDROPLASTO

Hidroplasto este membru al concernului german Besagroup , ce are in componenta sa peste 11 companii , o experienta de peste 51 de ani ,si sucursale in peste 50 de tari.
Besagroup este prezent in Romania prin Hidroplasto , subsidiara a acestui grup. De-a lungul anilor , ne-am infiintat mai multe puncte de lucru in cele mai importante regiuni din Romania . Compania activeaza in toate sectoarele de constructii.