De azi ai propriul Manager de nutritie - Caloripedia.ro

BUCURESTI - 15 martie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Immaginet Labs lanseaza Caloripedia.ro, serviciul online de management al nutritiei.

Caloripedia.ro se adreseaza tuturor celor interesati de pierderea in greutate, mentinerea siluetei si de adoptarea unui regim alimentar echilibrat.

Pe Caloripedia.ro utilizatorii regasesc instrumente absolut necesare pentru:

- Monitorizarea alimentelor consumate
- Cuantificarea impactului activitatilor fizice
- Construirea unui Jurnal de calorii
- Stabilirea de obiective in ceea ce priveste aportul caloric si evaluarea procentajului in care acestea au fost atinse
- Observarea evolutiei in timp a greutatii si a dimensiunilor corporale
- Determinarea necesarului zilnic de calorii recomandat.

Pe scurt, Caloripedia.ro ofera utilizatorilor accesul la o baza de date cu peste 3500 de alimente si 100 de activitati fizice, avand optiunea de a-si adauga propriile retete culinare si de a-si planifica mesele zilnice prin meniuri personalizate. De asemenea, specialistii portalului stau la dispozitia membrilor Caloripedia cu informatii utile din domeniul nutritiei.

Caloripedia lanseaza Caloripedia Vouchers in parteneriat cu Bamboo Fitness, Salonul La Mignonne si Editura Meteorpress, un concurs online adresat membrilor portalului constand in premii precum servicii de infrumusetare, abonamente la sala de fitness si consultatii de analiza corporala.

Pentru o nutritie sanatoasa si atingerea obiectivelor cu privire la greutatea corporala, vizitati site-ul www.caloripedia.ro.

Despre SC Immaginet Brander SRL

Immaginet Labs este o companie de publishing online. In portofoliul sau se afla proiecte precum: Joined.ro- motor de networking bazat pe obiective, Consomo.ro- Adevarul despre consumul masinilor, Consomo Auto Management- Sistem online de administrare a masinilor, Caloripedia.ro- Manager de nutritie online.
Denisa Mihai
Coordonator Relatii Publice
Tel: 0763 163 607
E-mail: denisa@caloripedia.ro
contact@caloripedia.ro