O delegație a Ministerului Economiei din Elveția va vizita o companie românească

BUCURESTI - 7 septembrie 2008

Comunicat tip General in Industrie

Luni, 8 septembrie, începând cu ora 15,00, o delegație a Ministerului Economiei din Elveția va efectua o vizită la compania românească TIS FARMACEUTIC aflată în București.

Luni, 8 septembrie, începând cu ora 15,00, o delegație a Ministerului Economiei din Elveția va efectua o vizită la compania românească TIS FARMACEUTIC aflată în București. TIS FARMACEUTIC este un laborator de producţie cu capital integral privat, autorizat de Agenţia Naţională a Medicamentului pentru producţia de medicamente. Încă de la înființare, în anul 1997, compania a avut un trend ascendent permanent. Alături de medicamente au fost dezvoltate și alte categorii de produse (suplimente nutritive, cosmetice și dispozitive medicale) ajungându-se în prezent la peste 100 de produse. Dezvoltarea a fost posibilă datorită modernizării spaţiilor, retehnologizării cu utilaje performante, calificării personalului și modernizării continue a celor două laboratoare de Controlul Calității : fizico-chimic si microbiologic. Aceste eforturi au fost concretizate în 2004 prin obţinerea certificării GMP pentru fluxurile de soluţii farmaceutice, siropuri, unguente, creme, geluri. În prezent, TIS FARMACEUTIC a dezvoltat și implementat un sistem de management al calității în conformitate cu standardele ISO 9001 : 2000 și SR EN ISO 13485 : 2004, procesul urmând a fi finalizat prin certificarea acestui sistem de management. Direcţia principală de dezvoltare a TIS FARMACEUTIC o reprezintă produsele apifitoterapeutice care, datorită eforturilor specialiştilor săi, au fost autorizate de ANM ca medicamente OTC.

Despre SC IMPACT CONSULTING SRL

TIS FARMACEUTIC este un laborator de producţie cu capital integral privat.Direcţia principală de dezvoltare a TIS FARMACEUTIC o reprezintă produsele apifitoterapeutice care, datorită eforturilor specialiştilor săi, au fost autorizate de ANM ca medicamente OTC.
Grupul de Presa SEMNAL- Bd-ul Chimiei nr. 6, Casa de Cultura a Sindicatelor, et 1, Slobozia, jud. Ialomita. Tel: 0243/232.098 0723.156.181
alin@semnal.eu