Folii de protectie a display-urilor, de calitate, conturate si cu potrivire optima

BUCURESTI - 20 noiembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Suntem distribuitori de folii pentru protectia display-ului, concepute special pentru mobile, PDA-uri, aparate foto, laptop-uri si sisteme de navigatie. De ce va putem oferi cea mai bune protectie pentru display? Pentru ca foliile oferite de noi sunt conturate si au potrivire optima, doar 0,2 mm distanta intre carcasa si display. Sunt folii de calitate, produse de firma 3M si prelucrate in Germania.

Compania noastra a fost infintata la sfarsitul anului 2006, fiind primii distribuitori de folii de protectie in Romania. Produsele oferite de noi sunt prelucrate in Germania, astfel putem garanta un nivel inalt de calitate, promptitudine si servicii suplimentare gratuite pentru clientii nostri.

In functie de display oferim folii diferite pentru a obtine o protectie optima si de lunga durata. Foliile oferite de noi sunt toate conturate si cu potrivire optima,

- pe baza de silicon sau adeziv
- rezistente la zgarieturi 100%
- foarte transparente, 99%
- cu suprafata Anti - Fingerprint - Layer, ce permite stergerea usoara a mizeriilor de pe folie
- antireflexive

Pe langa folii de protectie oferim accesorii pentru PDA-uri, in special huse de piele de calitate de la firma EIXO, fiind unicul distribuitor in Romania prin contract, si filtre de confidentialitate de la firma 3M. Printre clientii nostri se numara persoane fizice, institutii bancare si de asigurare, cat si persoane juridice.

Despre SC Inno 3D Solution SRL

Garantam cele mai bune servicii pentru produsele oferite de noi cat si cea mai buna calitate a produselor pe piata romaneasca.
SC Inno 3D Solution SRL
str. Alunisului nr. 120
sector 4, Bucuresti
info@inno3d.ro