Kabinet Online Trading - Solutie in timp real pentru piata de capital

Iasi - 30 octombrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Compania ieseana Kabinet, furnizor de solutii de management al informatiilor si business intelligence, a prezentat in premiera solutia Kabinet Online Trading in cadrul unui eveniment desfasurat joi, 29 octombrie la JW Marriott Grand Hotel in Bucuresti.

In cadrul evenimentului au fost prezentate Platforma de Tranzactionare Online si Aplicatia Backoffice, adresate reprezentantilor Societatilor de Servicii de Intermediere Financiara. Speakerii conferintei au fost: George Plesu, Managing Director si Petru Lupu, Product Manager.

„Am identificat nevoia unui numar din ce in ce mai mare de investitori la Bursa de Valori Bucuresti care prefera tranzactionarea directa, prin intermediul platformelor online, in detrimentul conturilor asistate de brokeri. Aceasta cerere ridicata a determinat tot mai multe societati de servicii de intermediere financiara sa isi completeze gama serviciilor de tranzactionare prin implementarea unei solutii de acest tip.”, a declarat George Plesu, Managing Director.

Cele 5 caracteristici care au stat la baza dezvoltarii Platformei de Tranzactionare Online Kabinet sunt: tehnologia de ultima generatie, mobilitatea, accesibilitatea, accesul in timp real si versatilitatea. Accesul in timp real, cu un delay sub 1 secunda face din solutia propusa de compania Kabinet una din cele mai performante solutii prezente pe piata la momentul actual.

Solutia Kabinet s-a bucurat de interesul participantilor printre care s-au numarat reprezentanti ai Raiffeisen Capital & Investment, Prime Transaction, Intercapital Invest, Estinvest, Fortius Finance, HTI Valori Mobiliare, GM Invest si Piraeus Securities. Participantii au avut ocazia de a discuta direct cu reprezentantii companiei Kabinet si de a descoperi avantajele implementarii unei Solutii de Tranzactionare Online in timp real. La finalul evenimentului s-a organizat o tombola cu premii care s-au acordat reprezentantilor Fortius Finance, Piraeus Securities si GM Invest.

Pentru mai multe detalii despre Kabinet Online Trading, puteti accesa www.kabinet.ro

Despre SC KABINET SRL

Despre Kabinet
Kabinet este o companie care dezvolta, pentru piata interna si externa, solutii customizate de management al informatiior (ERP, CRM, ECM), business intelligence si solutii pentru domeniul financiar. Compania Kabinet ofera solutii performante pentru domenii diverse si aduce de fiecare data un plus de valoare clientilor si partenerilor sai. Expertii Kabinet vin in intampinarea nevoilor pietei si dezvolta solutii software care satisfac cerintele tehnologice actuale.

Paul Chiriac
Marketing Specialist Kabinet
Tel: +40 232 213 810
Mobile: +40 746 268 069

paul.chiriac@kabinet.ro