Un nou magazin virtual ce are ca obiect de activitate vanzarea de electrocasnice, echipamente electronice si produse IT&S a celor mai importanti producatori, va fi lansat la 10 Octombrie 2007.

BUCURESTI - 10 octombrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Magazinul Elektroline s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor o alternativa viabila cumparaturilor traditionale,atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere calitativ.

Site-ul www.elektroline.ro este usor de utilizat, constituind modalitatea prin care clientii si potentialii clienti pot vizualiza si comanda produsul sau produsele dorite.
Sectiunea de electrocasnice iti prezinta o gama completa de produse, de la combine frigorifice, masini de spalat, aragazuri, la roboti de bucatarie, aspiratoare si multe altele. Elektroline.ro este partenerul tau de incredere 'pentru ca este simplu sa vinzi ,dar trebuie sa stii sa vinzi asa cum vrea clientul tau sa cumpere' a declarat Mihaela Soineanu manager partner al magazinului Elektroline.ro.
Abonanadu-te la newsletter-ul Elektroline.ro poti beneficia de oferte special create si, totodata, esti informat asupra produselor aflate in promotie .
Creativitatea echipei Elektroline doreste sa transforme imaginatia clientului in solutii concrete. Dorim sa construim si sa dezvoltam impreuna acest magazin online care sa fie in totalitate dedicat voua,dragi clienti.

Manager Partner,
Mihaela Soineanu

Despre SC MARK VISION SRL

Elektroline ofera consultanta si expertiza gratuita in vederea alegerii produselor si solutiilor optime, asigurata de operatori specializati, garantia calitatii si provenientei produselor pentru orice tip de marca, precum si promtitudine in privinta livrarii comenzilor pentru un management performant al acestora.
telefon: 0727798965
mihaela.soineanu@elektroline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-mark-vision-srl/un-nou-magazin-virtual-ce-are-ca-obiect-de-activitate-vanzarea-de-electrocasnice-echipamente-electronice-si-produse-its-a-celor-mai-importanti-producatori-va-fi-lansat-la-10-octombrie-2007-