Automodelism off-road

BUCURESTI - 28 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Auto

Poate nu esti pasionat de masini, dar cu siguranta ai auzit de automodele. Desi impatimitii l-au transformat intr-un sport, automodelismul ramane un hobby care prinde din ce in ce mai bine. Motoarele termice au fost inlocuite acum cu noi si performante motoare electrice, aducand automodelele mult mai aproape de cei care doar le admirau pana acum. Ca sa incepi nu mai este nevoie de multe cunostinte tehnice. Trebuie doar sa te informezi despre optiunile pe care le are un ne-initiat si sa incerci.

Automodelism off-road

Showroom-ul nostru virtual www.ole.ro lanseaza in luna februarie doua modele destinate incepatorilor, produse de firma germana Ansmann. Sunt doua modele off-road, la scara 1:10 dispunand de propulsoare electrice. Sunt la fel de agere ca si automodelele cu motoare termice si dispun de tot atat de multa putere. Sunt ideale pentru incepatori deoarece pot fi rulate pe orice fel de teren, avand o foarte mare stabilitate si un demaraj impresionant. Amortizoarele performante, actionarea all-road 4x4 cu cardan, sasiul rezistent, diferentialele protejate dar si electronica performanta sunt doar cateva dintre caracteristicile noilor automodele de la Ansmann. La intrari transversale pe pista sau la salturi spectaculare, automodelele sunt in elementul lor. Suspensia pe fiecare roata a fost acordata optim pentru a putea oferi performanta maxima si pe cele mai tari suprefete. Masinile ofera diferite posibilitati de setare in functie de caracteristicile benzii de rulare sau gradul de dificultate al salturilor.

Va invitam sa vizitati showroom-ul nostru la adresa www.ole.ro si nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.