RugVity Home ofera promotii si surprize in cadrul Ambient Expo 2012

BUCURESTI - 26 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Constructii, HoReCa, Imobiliare

Cu o traditie consacrata in randul firmelor de profil, RugVity Home va participa in cadrul targului international de decoratiuni interioare Ambient Expo in perioada 29 martie – 1 aprilie.

decoratiuni interior rugvity

In acest scop, pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului, RugVity vine in sprijinul vizitatorilor sai cu  oferte promotionale si surprize pentru toate produsele si serviciile sale.

In cadrul evenimentului, pe langa oferta completa de covoare, mocheta, parchet, tapet perdele, draperii  si alte elemente de design decorativ vor fi prezentate si solutii complete de constructii case si amenajari interioare la cheie la preturi foarte atractive in contextul economic actual.

“Prin prezenta noastra la Ambient Expo dorim sa facilitam accesul publicului larg la informatie si anume la posibilitatile tehnologice de care dispunem pentru construirea si dotarea oricarui camin la costuri optime. Solutiile noastre vor fi prezentate pe larg atat pentru segmentul business, cat si pentru toti vizitatorii interesati.” Declara Adrian Margean, directorul general al companiei.

Printre partenerii RugVity la acest eveniment se numara Guy Laroche, Renato Balestra, Balsan, Solidfloor, Best Casting si Romexpo.

Despre RugVity

RugVity este unul dintre cei mai mari importatori de covoare si decoratiuni interioare de lux ce detine showroom-uri în Bucuresti (zona Ghencea si Baneasa) si in alte zone ale tarii. Printre brandurile de top comercializate se regasesc Guy Laroche si Renato Balestra, Wissenbach, Volker, Rugvity Rugs, Applico Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania detine exclusivitate pentru majoritatea brand-urilor si impune un nou standard în domeniul covoarelor manuale si decoratiunilor interioare de pe piata romaneasca, oferind “o nota decorativa aparte”, design interior de calitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-mega-marrex-srl/rugvity-home-ofera-promotii-si-surprize-in-cadrul-ambient-expo-2012