ReduceriDePreturi.ro - portal dedicat reducerilor de pret ale magazinelor online

BUCURESTI - 31 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Online Promoters a lansat pe data de 8 August 2008 primul portal dedicat magazinelor online care doresc sa-si promoveze intr-un mod eficient reducerile de pret si ofertele promotionale. Vizitatorii site-ului www.ReduceriDePreturi.ro pot gasi intr-un singur loc o gama larga de produse la pret redus.

ReduceriDePreturi.ro - portal dedicat reducerilor de pret ale magazinelor online

Ideea site-ului a pornit de la lipsa de pe piata online din Romania a unui centralizator de promotii, fapt ce a determinat echipa Online Promoters sa initieze si sa dezvolte acest proiect inovativ intr-un timp scurt.

Inca din stadiul de proiect, echipa noastra a urmarit sa creeze un site usor de navigat, care se incarca rapid, eliminand in acest sens elementele de grafica complexe. Ne-am concentrat pe utilitatea site-ului si accesul rapid la informatiile cautate.

Site-ului www.reduceridepreturi.ro contine trei tipuri de promotii:
- promotie tip reducere de pret (discount)
- promotie tip produs gratuit
- promotie la achizitionarea unui volum determinat de produse

Pentru vizitatori sunt disponibile o serie de facilitati, printre care se numara:
- navigarea rapida prin cele mai importante categorii de produse
- o lista rapida cu ultimele reduceri adaugate in sistem
- cele mai vizualizate trei promotii
- un motor de cautare avansat ce poate fi instalat (adaugat) in orice browser cu un singur click

Magazinele online au posibilitatea sa-si creeze un cont GRATUIT care le permite adaugarea si administrarea propriilor promotii. Portalul ReduceriDePreturi.ro dispune de un sistem integrat de raportare, astfel incat magazinele is pot monitoriza usor evolutia si performantele promotiilor inscrise.

Pentru magazinele mari, cu un numar ridicat de promotii, incepand cu luna Februarie 2009, www.reduceridepreturi.ro pune la dispozitia partenerilor sai un sistem automat de gestiune a promotiilor prin intermediul tranzactiilor XML.