Universitatea Titu Maiorescu isi asteapta studentii intr-un sediu modern

BUCURESTI - 3 septembrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Din luna septembrie Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Titu Maiorescu se muta intr-un sediu modern din Calea Vacaresti, Timpuri Noi.

Noul sediu al Universitatii Titu Maiorescu a fost creat pentru a oferi un centru modern care sa permita o cat mai buna dezvoltare a aptitudinilor in domeniul de specialitate. Studentii vor beneficia de sali de curs si seminar, laboratoare, restaurant, cafe-librarie si acces wireless la internet.

Incepand cu acest an universitar, 2010-2011, Facultatea de Stiinte Economice organizeaza studii post-universitare de specializare care se desfasoara pe o durata de doua semestre, cum ar fi: managementul economico-financiar al organizatiei; performanta si management in sistemul bancar; managementul afacerilor prin proiecte.

Pana pe 24 septembrie absolventii de liceu pot opta pentru una dintre specializarile oferite de Facultatea de Stiinte Economice, respectiv: Finante, Banci; Contabilitate si Informatica de Gestiune si Administrarea Afacerilor.

Despre SC MERITA CITIT SRL

Facultatea de Stiinte Economice este printre primele facultati acreditate cu acest profil din invatamantul particular romanesc.
Adresa: Calea Vacaresti, nr. 189, sector 4 - Corp M
Telefon: 021/324.83.26, 0729/80.61.54 si 0729/84.03.55

stiinte.economice@utm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-merita-citit-srl/universitatea-titu-maiorescu-isi-asteapta-studentii-intr-un-sediu-modern