Stimulator natural de formare a celulelor STEM.

Cluj Napoca - 30 mai 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Traim intr-o lume in care la orice pas ne intalni cu persoane care sufera de diverse boli, care pot sau nu pot fi vindicate. Se stie ca organismul uman este foarte complex si are o functie foarte importanta, si anume aceea de a lupta singur cu inamicii sai, insa multe organisme au nevoie de ajutor din exterior pentru a putea lupta si a se regenera , dar de multe ori nu gasim solutia in exterior pentru a ne putea ajuta organismul.

Stim cu totii ca organismul uman este plin de celule care il ajuta sa se regenereze, iar fiecare celula se poate diviza si da nastere aceluiasi tip de celula. Ce este foarte important de stiut este faptul ca organismul uman produce si celule stem, care sunt practice temelia organismului uman, si care atunci cand se divid pot da nastere oricarui tip de celula din cele 220, avand posibilitatea de a se auto-reproduce de mai multe ori. Celulele stem sunt si ele de doua tipuri si anume celule. Celulele Stem Adulte se formeaza in maduva osoasa, dupa care ies din maduva osoasa, ajung la organe si devin celule ale organului respectiv. In momentul in care un organ nu functioneaza bine, maduva osoasa primeste informatia iar aceasta expediaza celulele stem spre organul respectiv, celulele stem recunosc organul si devin celule proprii ale acelui organ iar acesta se poate reinnoi, altfel spus se poate insanatosi.

Prin folosirea celulelor stem adulte:

-se pot reinnoi organele, chiar si oasele;
-se poate produce tesutul conjunctiv din care sunt formate discurile cartilaginoase intervertebrale;
-se pot forma glandele gastrice;
-se poate corecta vederea;
-se pot trata afectiuni hepatice, miocardice, precum si leucemia;
-se poate trata diabetul;
-practic se poate utiliza in orice afectiune sau profilactic.

Odata cu inaintarea in varsta, celulele stem produse de organism incep sa scada. Daca pana la varsta de 20 de ani, organismul produce pana la 25 milioane de celule stem, de la varsta de 30 de ani numarul acestora incepe sa scada, ajungand la 20 milioane de celule la 30 de ani, 15 milioane de celule la varsta de 40 de ani, 10 milioane de celule la varsta de 50 de ani iar de la 60 de ani in sus, organismul secreta 5 milioane de celule stem.

Cum ar fi sa avem solutia de a ne ajuta organismul sa produca mai multe celule stem si sa ajute corpul sa se regenereze, sa scapam de anumite boli grave care nu au leac precum Leucemie, Alzheimer, Diabet si altele? Se pare ca medicina noului mileniu a reusit sa acopere acest minus si au creat un produs minune numit OLIMPIQ STEMXCELL, un produs nou, care ajuta la inmultirea celulelor stem mature.

Preparatul secret cuprinde extrase din plante de pe 5 continente. Cu preparatul pe baza de plante, care acum este fabricat si comercializat, se poate spori cu 50% zilnic producerea de celule stem in maduva osoasa.

Cu preparatul pe baza de plante, Olimpiq StemXcell se deschid noi perspective in prevenirea si vindecarea unor boli si pentru incetinirea procesului de imbatranire.

Acest produs este singurul stimulator natural care ajuta la formarea celulelor stem mature in maduva osoasa, ajuta la trecerea celulelor stem adulte din sange in tesuturi si intareste diferite funtii ale sistemului imunitar.

Acest produs se recomanda in urmatoarele situatii:

- infarct miocardic,
- osteoporoza, cancer,
- hemoragie si infarct cerebral,
- arterite,
- scleroza multipla,
- hepatita,
- ciroza,
- insuficienta renala,
- diabet zaharat,
- boli ale aparatului digestiv, ale plamânilor,
- retinopatie degenerativa,
- miopie,
- artrite,
- reumatism,
- dureri articulare,
- boli neurologice si musculare

- degenerative (Parkinson, Alzheimer, scleroza amiotrofica laterala, paralizii, miopatii) etc.

Despre SC Micro Vision SRL

Proiectul se compune din 6 penthouse-uri si 2 apartamente cu 3 camere construite la nivelul etajului 8 al Blocurilor de pe Strada Corneliu Coposu Nr. 3, o zona cu potential ridicat din Oradea, care se bucura de o priveliste minunata. Apartamente, create pe doua nivele, se bucura de o arhitectura moderna, confort si stil, toate inglobate intr-un concept avangardist care poate sa respecte si cele mai rafinate si pretentioase gusturi si stiluri de viata.
Pentru informatii si comenzi
va rugam sa ne contactati la:

Telefon:
+40 0722.540.176

office@celule-stem.com
comenzi@celule-stem.com

Telefon:0722.540.176
comenzi@celule-stem.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-micro-vision-srl/stimulator-natural-de-formare-a-celulelor-stem-