Peste 1500 de oameni vor dansa sincron la Targoviste pentru a intra in Cartea Recordurilor

Targoviste - 14 martie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Joi, 15 martie, la ora 16.00, peste 1500 de oameni vor incerca sa puna pe harta recordurilor Municipiul Targoviste. Ei vor dansa simultan pe aceeasi melodie (Follow the leader – The Soca Boys) timp de 6 minute in piata centrala o orasului.

Actualul record omologat de Guiness Book la categoria „cei mai multi oameni care danseaza simultan pe aceeasi piesa” (Longest contra line) dateaza din 14 martie 2003 si a mobilizat 875 de persoane.

In Targoviste, pregatirile pentru doborarea recordului au inceput cu o luna in urma cand, prin intermediul Inspectoratului Scolar Dambovita, 24 de scoli si licee din oras au fost implicate direct in proiect. Profesorilor de educatie fizica li s-a inmanat cate un cd cu dansul exemplificator pe care l-au exersat apoi cu elevii cel putin cate 15 minute in fiecare ora de sport. Entuziasmul participantilor si daruirea profesorilor vor transforma aceasta incercare intr-o reusita.

Proiectul doborarii recordului mondial a fost initiat si apoi dezvoltat de Radio MINISAT ca o modalitate inedita de aniversare a celor 12 ani de emisie impliniti chiar pe 15 martie. Sloganul Tine ritmul!, pozitia de lider in presa locala si mentalitatea de invingator nu puteau fi mai bine ilustrate decat de o provocare ce implica deopotriva muzica si dansul. Sponsorii evenimentului sunt Active Party, Active Models si Apemin Tusnad.

Sarbatoarea Radio MINISAT va continua si in ziua urmatoare, 16 martie, cu deja traditionalul concert aniversar la care in acest an sunt invitati: Loredana, Simplu, Bere Gratis, 3 S-E, Alexandra &Crush. Sponsorii acestui eveniment sunt: Vodafone - partener traditional, UPC si Timisoreana.

Despre SC MINISAT SRL

Radio MINISAT este liderul de necontestat al presei audio dâmboviţene.
După crearea staţiilor afiliate de la Moreni (94,4 MHz), Gaesti (100,50 FMh), Moroeni (87,80 FM), Titu (91,9 MHz), Radio MINISAT a ajuns să acopere 90% din suprafaţa judeţului Dâmboviţa. Odată cu obţinerea a încă 12 licenţe radio în ţară, în 2005 au început să emită şi staţiile afiliate de la Predeal (90,0 MHz), Caransebeş (99,9 MHz), Reşiţa (92,7 MHz), Mizil (88,6 MHz), Scorniceşti (101,6 MHz), Voineasa (107,6 MHz), Olteniţa (97,3 FM), Călăraşi (95,5 FM), Zimnicea (92,6 MHz), Alexandria (88,1 FM), Roşiorii de Vede (95, 9 FM), Slatina (96,70 FM).
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.radiominisat.ro

Simona Arabagiu
Radio MINISAT
Bd. Independentei, Bl.J1, Ap.29, Targoviste, Dambovita