Un party...ca la carte cu Radio MINISAT

Targoviste - 17 septembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sub sloganul 'Ai carte, ai…party', Radio MINISAT a organizat în prima zi de şcoală o petrecere surpriză pentru 29 de micuţi din clasa I a unei scoli din Targoviste.

În timp ce micuţii aveau parte de primul lor careu festiv, cu prelegeri si urări de bun venit, echipa Radio MINISAT şi reprezentanţii sponsorilor pregăteau “terenul” pentru petrecerea din clasă. Baloane multe şi colorate au împânzit tavanul, iar băncile, reaşezate astfel încât să permită desfăşurarea masivă de forţe a clovnilor, s-au umplut de cărţi. O dată pus la punct totul, echipa cu surprize s-a retras într-o altă sală în aşteptarea micuţilor.
Aceştia nu s-au lăsat aşteptaţi peste măsură...Sosirea lor a fost anunţată de un tropăit asurzitor şi de o zarvă cristalină. După un scurt răgaz echipa MINISATa intrat cu două torturi delicioase, cu sucuri, prăjituri şi cu premii. Surpriza i-a lăsat pe micuţi cu gurile căscate, dar…nu le-a luat puitul. În aplauzele şi vociferările lor au intrat clovnii Bebel şi Bebela care au ştiut de la bun început să-i facă pe copii să reacţioneze la glumele şi la jocurile lor. Mici trucuri, magii nemaivazute, jocuri pline de antren, concursuri ad-hoc, surprize de tot felul au făcut parte din programul încărcat al acestei petreceri de pomină. La sfârşitul ei, Radio MINISAT a bifat ca foarte reuşit evenimentul menit să îi facă pe micuţi să scape de emoţiile primei zile de şcoală şi să vadă mediul şcolar ca pe unul destins şi prietenos.

Despre SC MINISAT SRL

Radio MINISAT este liderul de necontestat al presei audio dâmboviţene.
După crearea staţiilor afiliate de la Moreni (94,4 MHz), Gaesti (100,50 FMh), Moroeni (87,80 FM), Titu (91,9 MHz), Radio MINISAT a ajuns să acopere 90% din suprafaţa judeţului Dâmboviţa. Odată cu obţinerea a încă 12 licenţe radio în ţară, în 2005 au început să emită şi staţiile afiliate de la Predeal (90,0 MHz), Caransebeş (99,9 MHz), Reşiţa (92,7 MHz), Mizil (88,6 MHz), Scorniceşti (101,6 MHz), Voineasa (107,6 MHz), Olteniţa (97,3 FM), Călăraşi (95,5 FM), Zimnicea (92,6 MHz), Alexandria (88,1 FM), Roşiorii de Vede (95, 9 FM), Slatina (96,70 FM).
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.radiominisat.ro

Simona Arabagiu
PR Manager
Radio MINISAT
SC MINISAT TELECOM SRL
Telefon: 0245/212.196, 0722/209.207

simona@minisat.ro