A fost lansata versiunea 2 a jocului Fazan pentru platforma iPhone

Iasi - 23 aprilie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Compania Mobile Touch a lansat cea de-a doua versiune a aplicatiei Fazan pentru platforma iPhone, un joc educativ dedicat tuturor celor care doresc sa isi testeze memoria si sa isi dezvolte vocabularul.

Jocul Fazan este acum disponibil pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch. Unul dintre cele mai celebre jocuri ale copilariei, indragit atat de cei mici, cat si de catre adulti, Fazan este ideal pentru o pauza de relaxare, dar si in scop educativ, pentru imbunatatirea memoriei si dezvoltarea limbajului.

In noua versiune de Fazan s-a marit semnificativ dimensiunea bazei de date utilizate si s-au imbunatatit algoritmii de joc, pentru ca experienta finala a jucatorului sa fie cu mult mai buna.
“Pentru aceasta noua varianta de Fazan am dorit sa cream un mediu competitiv, prin publicarea online a scorurilor obtinute de jucatori. In plus, am inclus unele functii de integrare cu retele sociale, cum ar fi posibilitatea de a face publice scorurile prin Facebook sau Twitter”, a declarat Vasile Alaiba, manager al Mobile Touch.

Programul initiaza jocul, generand un cuvant din limba romana, selectat aleatoriu din baza de date. Fiecare jucator, pe rand, continua cu un cuvant care incepe cu ultimele doua litere ale cuvantului anterior. Nu este permisa repetarea cuvintelor in timpul unui joc si nici folosirea substantivelor la plural ori a formelor de gerunziu ale verbelor. Un jucator este inchis daca nu stie sa raspunda atunci cand ii vine randul.

Fazan pune la dispozitia utilizatorilor doua variante de joc: Clasic si Maraton. In varianta clasica, fiecare jucator incearca sa isi blocheze adversarul cat mai repede si castiga cel care reuseste sa isi inchida oponentul de 5 ori, cate o data pentru fiecare litera a cuvatului “fazan”. In varianta Maraton, fiecare jucator isi provoaca adversarul folosind cuvinte cat mai dificile, dar fara sa il inchida. Scopul versiunii Maraton este acela de a obtine un scor cat mai mare.

Jocul Fazan este disponibil in App Store si poate fi descarcat fie prin intermediul iTunes, fie direct de pe dispozitivul pe care urmează a fi instalat.

Despre SC Mobile Touch SRL

Despre Mobile Touch

Infiintata la Iasi, in anul 2008, compania Mobile Touch este specializata in dezvoltarea de programe soft pentru platforma iPhone si ofera clientilor aplicatii native si web pentru iPhone OS (iPhone, iPod Touch si iPad), servicii de optimizare situri pentru platforme mobile, precum si servicii de consultanta pentru dezvoltarea si implementarea aplicatiilor mobile.
Mobile Touch SRL
Sos. Bucium, nr. 23, cod postal 700282, Iasi
Persoana de contact:
Vasile Alaiba – Manager
Telefon 0745.542.448
alaiba@mobiletouch.ro
contact@mobiletouch.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-mobile-touch-srl/a-fost-lansata-versiunea-2-a-jocului-fazan-pentru-platforma-iphone