Atelierele de vara Mozartinno

BUCURESTI - 8 iunie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In perioada 28 iunie – 20 august se va desfasura prima editie a Atelierelor de vara Mozartinno. Cursurile de muzica si creativitate sunt concepute sub forma unei scoli de vara, organizata pe module saptamanale. Temele abordate in cele trei ateliere creative sunt: Muzica, prietena noastra; Despre instrumente; Mari compozitori.

Atelierul Muzica, prietena noastra le va face cunostinta copiilor cu primele notiuni care ii vor introduce in fascinanta lume a muzicii si le vor deschide gustul pentru a invata sa cante la un instrument sau pur si simplu, pentru a deveni melomani.
In cadrul atelierului Despre instrumente, micutii avizi de cunoastere vor afla care sunt familiile de instrumente, care sunt partile componente ale instrumentelor, care este alcatuirea unei orchestre si cum a evoluat aceasta de-a lungul timpului. Totul intr-o atmosfera incarcata de muzica, joaca si voie buna.
Cursul Mari compozitori ii va ajuta pe micii melomani sa isi insuseasca principalele epoci muzicale si la va face cunostinta cu reprezentantii fiecareia dintre ele. Cine a fost Mozart?, Ce compozitori au trait in Rusia?, Cine a compus Sonata lunii? sunt doar cateva dintre intrebarile la care copiii vor primi raspuns in saptamana Mozartinno despre compozitori.

Despre SC Music Plus SRL

Atelierele se adreseaza copiilor peste 3 ani si se vor desfasura de luni pana vineri intre orele 9:30 si 12 la sediul Mozartinno.str. Aviator Serban Petrescu nr 20, sect. 1, Bucuresti, tel. 0726.26.89.72, 0726.26.89.45
ateliermozartinno@gmail.com