Mozartinno si Tumba organizeaza tabara de muzica si creativitate Mici mari muzicieni

BUCURESTI - 5 iulie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In perioada 15-21 august, Mozartinno si Tumba organizeaza la Rasnov tabara de muzica si creativitate Mici mari muzicieni. Aici, copiii vor invata sa isi exprime personalitatea prin intermediul muzicii. Tabara se va desfasura in mijlocul naturii, intr-o atmosfera ludica, fara constrangeri, in care micii artisti isi vor dezvolta inteligenta muzicala.

In cadrul atelierelor zilnice de muzica si creativitate, copiii isi vor descoperi aptitudinile muzicale, vor participa la concursuri antrenante care imbina cunostintele muzicale cu abilitatile fizice, vor pasi in lumea fascinanta a instrumentelor muzicale si a compozitorilor si chiar vor sustine un concert in care fiecare va fi creator si solist.

Programul taberei include descoperirea unor aspecte interesante din istoria si teoria muzicii, ateliere de creatie in care muzica se intalneste cu celelalte arte, seri de film cu tematica muzicala, activitati recreative si jocuri in aer liber, distractie la piscina Paradisul Acvatic din Brasov, concert final cu contributia tuturor participantilora si desigur, petrecere.

Alaturi de Tumba si Mozartinno, copiii se vor transforma pentru o saptamana in mici artisti care descopera tainele muzicii, folosindu-si imaginatia si creativitatea.

Despre SC Music Plus SRL

Mozartinno este un atelier de creatie inovator, care isi propune dezvoltarea creativitatii si personalitatii prin muzica, in special la copii, intr-un mediu fara constrangeri
Mozartinno, Str. Aviator Serban Petrescu nr. 20, sect.1, Bucuresti;
General Manager - Ana-Maria Costea - 0726.26.89.72
ateliermozartinno@gmail.com