SC NAVIGATOR CONSULT SRL


Descrierea companiei SC NAVIGATOR CONSULT SRL

Navigator Consult este o prezenta in coaching si training din 2003, cu programe livrate cu succes in industrii ca telecom, automobile, financiar-bancar si bunuri de larg consum. Modul de lucru aduce noutate prin implicarea participantilor si dezbaterea unor teme ancorate in realitatile mediului de afaceri local.
Navigator Consult va sprijina in indeplinirea telurilor profesionale si a aspiratiilor personale si in realizarea strategiilor de lucru pe cai profitabile intr-un mediu deschis, motivant si cu entuziasm.


Diana vine cu o experienta directa in relatiile cu clientii dobandita in companii de servicii si este interesata sa impartaseasca experienta si ideile cu aplicabilitate imediata.
Ca trainer este deschisa sa lucreze cu participantii in directia imbunatatirii abilitatilor de lucru si relationare a acestora. Interesele sale sunt in zone ca relatii cu clientii, vanzari, management.

Va invitam la acest curs deoarece, infomatile si experientele impartasite vor fi de real interes si va vor ajuta in activitatea dumneavoastra zilnica.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare va stam cu placere la dispozitie.

Comunicate SC NAVIGATOR CONSULT SRL :

Vezi toate comunicatele companiei SC NAVIGATOR CONSULT SRL.