Grafice simboluri BVB pe site-ul tau

Cluj-Napoca - 29 iulie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Creste valoarea site-ului tau. Stockpedia.ro ofera posibilitatea de a integra grafice simboluri BVB pe site-ul/blog-ul tau. Inserezi doar un cod HTML si ai terminat. Datele sunt actualizate de catre Stockpedia.ro pentru tine.

In atentia site-urilor,blog-urilor cu caracter economic, financiar, bursier. O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte. Insereaza in paginile tale un grafic cu simboluri BVB. Nu ai batai de cap cu datele, ele sunt actualizate de catre Stockpedia.ro. Nu trebuie sa cunosti si sa configurezi librarii grafice, doar inserezi un cod HTML. Acum te poti concentra la ce te pricepi tu mai bine: scris, analiza, interpretare.

Graficul este interactiv, foloseste tehnologia flash. De asemenea widget-ul ofera posibilitatea configurarii astfel incat sa se potriveasca perfect in site-ul tau. Atribute ca latime, lungime, culoare sunt usor si intuitiv de modificat. Oferim suport pentru configurare.

Site-ul tau va prezenta informatii suplimentare fara nici un cost pentru tine, va deveni mai atragator si mai util pentru utilizatori, acestea rezultand intr-o crestere a traficului.

Widgetul se poate gasi la adresa http://www.stockpedia.ro/widgetgraficbvb si este perfect configurabil.

Despre SC Nova Solutions SRL

Stockpedia.ro este un site de informatii bursiere si valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. De asemenea gasesti aici tool-uri si widget-uri financiare.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati http://www.stockpedia.ro/contact