Invitatie gratuita in “Clubul Gospodinelor”

BUCURESTI - 4 mai 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sanatate

Echipa revistei "Bucataria pentru toti" te invita la workshop-ul gastronomic “Clubul Gospodinelor” din 11 Mai.

Invitatie gratuita in “Clubul Gospodinelor”

Tema Editiei II: PASTELE

 

Motto: “Revista noastra o fi doar o revista de bucatarie, dar e totusi “de bucatarie” intr-un sens al cuvantului pe care noi l-am dorit cat mai nobil.” Stelian Nistor - editorialist

 

Timp de cateva ore, La “Clubul Gospodinelor” imbinam utilul cu distractia: iti impartasim din secretele bucatariei, inveti sa mananci sanatos, inveti sa ai ai grija de tine si de ai tai, sa-i rasfeti, afli cum sa-ti uimesti invitatii.

 

Vom gati, vei gusta, vei manca, iti vom povesti si, daca te incumeti, vei concura pentru castigarea marilor premii.

Cadouri primeste toata lumea.

 

Evenimentul mai are o semnificatie: acum 10 ani, pe 1 Mai aparea primul numar al revistei “Bucataria pentru toti”. A trecut de atunci un deceniu plin, in care am publicat peste 10.000 de retete si foarte multe informatii de cultura gastronomica – istorie, literatura,istoria unor ingrediente, interviuri cu personalitati din lumea culturala, medicala si profesionala, profilaxia obezitatii, plante de leac,bucataria dietetica si multe alte informatii utile pentru tine, draga cititorule.

 

Te asteptam in data de 11 Mai, ora 17.30, la Centrul de Pregatire in Gastronomie Metro, de deasupra magazinului Metro - Militari.

 

Pentru inscrieri, trimite un email la adresa clubul@bpt.ro pana la data de 10.05.2012.

Grabeste-te, locurile sunt limitate.

 

Ca sa eviti neplacerile create de traficul din București cel mai bine este sa pornesti inspre noi din timp chiar daca "risti" sa ajungi mai devreme. La 17,00 cafeaua te asteapta la o mica sueta de imprietenire.