Stephan Pelger promoveaza moda romaneasca la Londra

BUCURESTI - 12 aprilie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Stephan Pelger a fost ales sa reprezinte Romania in cadrul galei Charity Pop-Up Exhibition ce a avut loc la Londra, in perioada 1-4 aprilie.

Proiectul caritabil Charity Pop-Up Exhibition realizat de Globe Media, parte a organizatiei non profit CSV, a avut ca scop promovarea tarilor cu o imagine mai putin buna in presa britanica si in randul cetatenilor englezi.
Tari ca Romania, Polonia, Rusia, India sau Indonezia au avut astfel sansa de a prezenta aspecte ale culturii lor, dar si realizari in domeniul artistic.

,,Sunt incantat de initiativa Globe Media si ma bucur ca am putut reprezenta Romania intr-un proiect artistic. Cu totii stim imaginea negativa pe care tara noastra o are in Marea Britanie si sper ca aceasta gala sa fie un prim pas catre incurajarea mediei britanice de a prezenta aspecte pozitive ce tin de diversitatea artistica si culturala a locuitorilor de alta nationalitate. a declarat Stephan Pelger.

In calitate de reprezentant al Romaniei, designerul Stephan Pelger a prezentat in exclusivitate piese din colectia toamna-iarna 2010-2011.
Prezentarea de moda a designerului a fost pusa in valoare de celebrul manechin Tatiana Marinescu, model roman de succes si imaginea unui show de divertisment din Turcia, venita special la Londra pentru aceasta gala. La gala Charity Pop-Up Exhibition a participat si Ileana Badiu, in calitate de muza si sustinatoare declarata a colectiilor designerului.

,,Stephan Pelger imi este un prieten foarte drag si ii ador creatiile in care deseori imi regasesc stilul. Apreciez participarea sa in cadrul galei Charity Pop-Up Exhibition mai ales ca este vorba despre un proiect cu o latura sociala care contribuie la crearea unei imagini pozitive a romanilor ce locuiesc si muncesc in Marea Britaniw, a declarat Ileana Badiu.

Dupa preview-ul de la Londra, Stephan Pelger isi va prezenta colectia toamna-iarna 2010-2011 in cadrul Festivalului de Moda de la Iasi.

Despre Sc One Step Forward Grup Srl

Evenimentul a facut sa se auda vocea culturala a mai multor tari, prin intermediul serilor tematice dedicate muzicii, filmului, fotografiei si modei. Fiecare seara a reprezentat un manifest cultural si artistic menit sa sarbatoreasca diversitatea culturilor si sa contribuie la reflectarea unei imagini mai bune a acestor tari in presa engleza.

Andreea Musat
andreeamusat@stephanpelger.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-one-step-forward-grup-srl/stephan-pelger-promoveaza-moda-romaneasca-la-londra